Tony

Eerlijk & goed hypotheekadvies met eerlijke & goede chocolade! Team 123Advies wenst iedereen prettige feestdagen & gelukkig nieuwjaar toe en beide vestigingen zijn dan ook mooi versierd. Ruim 250 smakelijke Tony’s Chocolonely repen maken onderdeel uit van deze versiering met voor velen hun favoriete smaak: karamel zeezout!

Enthousiast ontvangen
‘In 2017 zijn we begonnen met oranje repen uit te delen rond de feestdagen en dit is erg enthousiast ontvangen’ aldus oprichter Mark van Milligen. Met name de dames van 123Advies zijn ook erg te spreken: ‘dit jaar zijn ze Roze!’ aldus Nicolien met een grote glimlach. Anne & Nicole hebben gemengde gevoelens, Anne: ‘zeer lastig om er de hele dag naar te kijken en niet zelf op te eten’. Nicole vult aan: ‘hartstikke goed die eerlijke chocola, maar eerlijk delen blijft lastig’.

Nog niet bekend met het Tony’s verhaal?
Lees hier het serieuze verhaal: Website Tony’s Chocolonely

Vrijblijvende afspraak maken
In december een (vrijblijvende) afspraak staan? Grote kans dat je met deze reep naar huis gaat, in de agenda’s van zowel Apeldoorn Centrum als op de Eglantier is nog ruimte dus maak snel een vrijblijvende afspraak met Sander, Nico, Bas of Mark. Klik hier of bel direct 055 – 790 88 11.