Het voelt alsof Sander nooit is weggeweest maar hij heeft toch echt acht maanden elders gewerkt. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald zegt men wel eens: per 1 oktober maakt Sander weer deel uit van het team van hypotheekadviseurs!

Na vier jaar uitdaging elders

In 2017 kwam Sander als teamlid nummer vijf bij 123Advies. In het nieuwsarchief is te lezen hoe Sander bij 123Advies van start ging: ‘123Advies breidt team uit met Sander Speulman’. In de jaren die volgden was Sander één van de vaste gezichten in het adviseursteam en helemaal allround. Starter, ondernemer of iets kopen voor de verhuur? Niets is Sander te gek en elke casus pakt hij vol enthousiasme op.

Sander wilde na een periode van vier jaar verder kijken: “Na een periode van vier jaar kriebelde het om in een andere keuken te kijken en nieuwe dingen te leren op een ander vlak binnen de financiële wereld. Tijdens deze uitstap kwam ik er achter dat dit niet bij mij paste en het hypotheekvak en 123Advies niet achter mij kon laten.“

Mark, oprichter van 123Advies, is blij dat Sander terug is: ‘Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet van baalde toen hij zijn formele ontslag indiende. Hij was er open en eerlijk over geweest en zodoende heb ik bij zijn vertrek ook aangegeven dat de deur altijd open staat. Gaaf dat we elkaar weer hebben gevonden!’

Sander werd gemist

In de acht maanden dan Sander niet werkzaam was voor 123Advies, werd er regelmatig gebeld door bestaande en potentiële relaties die graag gebruik wilden maken van Sander’s diensten. David Gerritsen, sinds maart werkzaam als hypotheekadviseur bij 123Advies, heeft dit gat gelukkig goed opgevuld. Het liefst laten we (bestaande) relaties natuurlijk aanschuiven bij een bekend gezicht en dit kan nu ook weer bij Sander!

Telefonisch werd er nog wekelijks naar Sander gevraagd, Sander heeft in zijn vier jaar bij 123Advies een leuke groep relaties opgebouwd. Eind September kreeg een dergelijk telefoongesprek een mooie wending, aldus assistent hypotheekadviseur Melissa: Een bestaande relatie gaf aan dat hij had vernomen dat Sander niet meer bij ons werkte,  ‘Nou’ zei Melissa, ‘nu niet, maar vanaf maandag wel weer!’ Zo waren de eerste afspraken snel gemaakt en mag Sander de eerste mensen alweer helpen aan de beste hypotheek.

Groei 123Advies

Met de komst van Fadilah, Kim, Melissa, Stefanie en David is het team van 123Advies flink gegroeid  in 2021, iets wat door de groei in 2020 ook noodzakelijk was. Deze groei blijft gestaag doorgaan en daarmee is er ook alle ruimte voor de terugkeer van Sander in het team van zes hypotheekadviseurs.

Alsof hij nooit is weggeweest

De eerste gesprekken werden al snel hypotheekaanvragen en het is eigenlijk alsof Sander nooit is weggeweest. Per heden staat Sander dan ook weer klaar om jullie van de hypotheekadviezen te voorzien. Vrijblijvend een afspraak inplannen? Bel 055 – 790 88 11 of klik hier.