groot-klein-bord

De hypotheekadviseurs van 123Advies (Mark, Nico en Sander) kijken terug om een mooi jaar 2017 waarbij vele woondromen zijn verwezenlijkt. Zij kijken er naar uit om ook jouw of jullie woonwensen in 2018 te laten uitkomen!

Of het nu gaat om wensen met betrekking tot nieuwbouw, bestaande bouw, het verbouwen van je woning en/of het realiseren van lagere maandlasten: in Apeldoorn en omstreken begin je bij 123Advies, het beste kantoor in de regio volgens huizenkopers zelf. Kijk voor de reviews op Advieskeuze.nl en & Independer.nl, waar je vervolgens ook vrijblijvend een afspraak kan maken, zodat wij de wensen omzetten in concrete plannen en getallen. In een vrijblijvende afspraak bij 123Advies blijft het niet bij uitleg en kennismaken, je krijgt ook altijd een begroting en maandlastenberekening mee!

Overdag of in de avonduren een afspraak maken? Het licht bij 123Advies brand vaak nog tot een uur of 22:00, bel dus nu 055 – 790 88 11 of laat hier je gegevens achter. Eén van onze enthousiaste medewerkers neemt dan binnen één werkdag contact met jou op.