Deventer

123Advies Deventer | Hypotheken & Verzekeringen
Uitstekend
4.9
Gebaseerd op 37 recensies
review us on
Wij hebben in 2023 een oriënterend gesprek aangevraagd bij het bedrijf 123 Advies in Deventer. Dhr. Gerritsen heeft hierin passend advies kunnen geven voor onze (toenmalige) situatie en wensen. We hebben daarop in 2024 met hem een samenwerking ingezet wat ons erg goed is bevallen. Dhr Gerritsen is in staat om met ons mee te denken, geprofileerd op wie wij zijn en wat wij graag willen bereiken. Hier weet hij passend advies op te geven en naar te handelen. Wij zouden graag voor langere tijd een samenwerking met hem en het bedrijf aangaan.
Op aanraden van een vriendin zijn we bij 123advies terecht gekomen en dan specifiek bij David. Wij hebben de hele aanvraag als prettig ervaren. De duidelijkheid van David en ook van het portal, het snelle contact heeft gezorgd voor een relatief stressvrije aanvraag waarbij wij voor een groot deel ontzorgd zijn!
voor mij en mijn man David is de beste hypotheekadviseur in Deventer, hij is een persoon met een enorm vriendelijk en oprecht hart en een geweldige ziel, een persoon die ons enorm heeft geholpen bij het kopen van een nieuw huis dankzij zijn hulp, bijstand, ondersteuning en omdat we begrijpen dat hij onze gekoesterde droom van een warm en gezellig huis heeft waargemaakt, betuigen we onze oprechte dank aan David met heel ons hart
Wij zijn heel goed geholpen door 123 Advies. We zaten in een lastig parket doordat onze hypotheekbank ons op het allerlaatste moment in de steek liet. David heeft ons efficiënt geholpen bij het vinden en afsluiten van een hypotheek bij een andere bank.
Door een eerlijk en goed uitgelegd advies konden wij ons droomhuis kopen.David was goed bereikbaar, stond open voor vragen en opmerkingen en zo werden wij ontzorgd van zaken waarin wij niet goed thuis waren! En dat is extra fijn in de hektiek van de huidige woningmarkt. Dus....kies zeker voor 123 Advies!
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van 123Advies. Tijdens mijn hypotheektraject hebben medewerkers van 123Advies een buitengewone mate van professionaliteit, deskundigheid en toewijding getoond.Vanaf het eerste contact heeft David Gerritsen zich onderscheiden door zijn vriendelijke en behulpzame benadering. Hij nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en heeft duidelijke en begrijpelijke uitleg gegeven over alle aspecten van de hypotheekaanvraag. Dankzij zijn grondige kennis en ervaring voelde ik me te allen tijde in goede handen.Daarnaast waardeer ik enorm de proactieve aanpak van David om mogelijke obstakels te identificeren en oplossingen aan te dragen om deze te overwinnen. Hij stond altijd klaar om mij te ondersteunen en heeft me door het hele proces geleid, waardoor ik me volledig gesteund voelde.Dankzij 123Advies heb ik nu een hypotheek die perfect aansluit bij mijn behoeften en financiële situatie. Ik ben David en zijn collega's enorm dankbaar voor al het harde werk en de toewijding die ze hebben getoond. Ik zal 123Advies zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare hypotheekadviseur.Iryna
David Gerritsen van 123advies heeft mij fantastisch geholpen met de aanschaf van mijn eerste koophuis. Hij heeft elke stap met mij meegedacht en door zijn kennis en kunde kon ik met volle vertrouwen dit gehele proces door. Ik had mij geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen!
Wij zijn heel goed geholpen door 123Advies. Wat wij heel fijn vonden was dat ze snel waren met regelen van zaken en goed bereikbaar waren voor onze vragen. Heel fijn!
Wij zijn door David Gerritsen van 123Advies ondersteund bij de aankoop van ons huis. David is erg vriendelijk, behulpzaam en heeft veel kennis van zaken. Het is gelukt om de hypotheek rond te krijgen ondanks dat er wat haken en ogen aan het werkcontract van mijn man zaten (dit werd pas een vast contract na het behalen van een opleiding). Ook na de aankoop van ons huis heeft hij ons goed geholpen bij het afsluiten van de juiste levensverzekering. Wij kunnen anderen die op zoek zijn naar een professionele en ervaren hypotheekadviseur David Gerritsen van 123Advies enorm aanraden. Dankjewel David!
Ik heb een hele goede ervaring over gehouden aan 123Advies en met name de persoonlijke begeleiding van David.In zeer korte tijd hebben we enorme bergen verzet met als uiteindelijk doel tijdig een hypotheek rond te kunnen krijgen.Heldere en duidelijke communicatie en adequaat handelen.
David heeft me vorig jaar al goed geholpen toen ik mijn hypotheek wilde wijzigen. Nu ik onverwacht besloot om te verhuizen heeft hij mij opnieuw weer heel goed geadviseerd bij het zoeken naar een passende hypotheek. David is altijd makkelijk te bereiken en hij is duidelijk in zijn voorstellen, waardoor het niet moeilijk is om de juiste beslissing te nemen.
Onze aanvraag voor een hypotheek is door David en in een later stadium door Nico uitstekend behandeld. Een goed advies, snelle doorlooptijd, prettig contact werd door ons zeer op prijs gesteld.
Ik heb een geweldige ervaring gehad met 123Advies bij de aankoop van mijn huis. Vanaf het begin tot het einde hebben ze het proces eenvoudig en aangenaam gemaakt. Ik kan 123Advies en David niet genoeg aanbevelen. Als je op zoek bent naar hypotheekadvies, is dit het bedrijf waar je moet zijn!
Ontzettend fijne gesprekken gehad! Erg goed geholpen door David! Een aanrader 😊
Dankzij een aanbeveling van een klant zijn mijn vriendin en ik in contact gekomen met Mark van 123Avies. Vanaf ons allereerste gesprek was het meteen duidelijk dat het team daar een diepgaande kennis heeft van zaken. Als starters op de woningmarkt was ons doel een hypotheek te verkrijgen waarmee we ons huis konden kopen, en Mark heeft dit doel weten te realiseren. Als zelfstandige ondernemer kwamen er extra aspecten bij kijken, en Mark heeft deze zaken uitstekend in kaart gebracht. Eerlijk gezegd geloof ik dat het ons eigenhandig niet was gelukt om deze hypotheek rond te krijgen.We zijn Mark en zijn team ontzettend dankbaar voor alle waardevolle hulp die ze ons hebben geboden!
Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de professionele en persoonlijke service die ik heb ontvangen van hypotheekadviseur David bij 123Advies. Zijn deskundigheid, toewijding en vriendelijkheid hebben mijn ervaring met het regelen van een hypotheek aanzienlijk verbeterd.Vanaf het eerste moment was David zeer betrokken en nam hij de tijd om mijn financiële situatie en doelen te begrijpen. Zijn heldere communicatie en diepgaande kennis van de hypotheekmarkt hebben me geholpen bij het nemen van beslissingen. Wat ik vooral waardeer, is zijn vermogen om complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen, waardoor ik me zelfverzekerd voelde bij elke stap van het proces.Al met al ben ik buitengewoon tevreden met de diensten van hypotheekadviseur David van 123Advies. Zijn integriteit, expertise en klantgerichtheid hebben het proces van het verkrijgen van een hypotheek aangenaam gemaakt. Ik beveel David en het team van 123Advies van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bekwame hypotheekadviseur.
We have had pleasant and successful experiences with our advisor David Gerristen for the last a few months. David has been giving us good help and suggestions on arranging a reasonable mortgage. Now we moved in our new home! David was always promptly responsive for questions, big or small. As expats, we appreciated his communication skills also in English. I would recommend him and their services in general to friends!
Zeer tevreden over de service. David werd me geadviseerd door mijn ouders en hij toonde zich zeer flexibel, meedenkend en kennisrijk. Kan David iedereen aanraden.
Wij zijn goed en deskundig geholpen door David. We kregen een duidelijke uitleg over de mogelijkheden die aansloten bij onze wensen. Rustig, professioneel en erg fijne communicatie.
Wij zijn geweldig geholpen door David. We hadden een hypotheek rechtstreeks bij de Rabobank aangevraagd maar die werd afgewezen. 123Advies heeft het echter voor elkaar gekregen om dezelfde hypotheek wel door de Rabobank verstrekt te krijgen. Dit doordat ze de klappen van de zweep kennen, en de juiste contacten hebben. Inmiddels ook een tweede hypotheek door David laten afsluiten. Dit liep weer soepel door de goede communicatie.
Erg prettig geholpen bij het afsluiten van onze eerste hypotheek en alle bijkomende zaken. Heel fijn om in de hectische periode van het kopen van een huis dit uit handen te kunnen geven.
Mijn ervaring met 123Advies Hypotheken is erg positief. Vriendelijk, klantgericht, deskundig, ontzorgen, hulp waar nodig, heldere uitleg, goede adviezen en goede service. David, ik kon geen betere financieel adviseur wensen! Dank voor al je hulp.
Wij zijn gedurende onze hypotheekaanvraag zeer vriendelijk en deskundig geholpen door David en het team van 123Advies bij de aankoop van onze eerste woning. De beloftes zijn op alle punten nagekomen. 123Advies zorgt ervoor dat je ontzorgt wordt en denken ook echt mee wat past bij je persoonlijke situatie. Het resultaat is wat mij betreft een dikke 10!
David heeft ons goed geholpen bij de aankoop van ons woning. Hij reageert snel en beantwoord al onze vragen. Het was een erg prettige samenwerking.
Je krijgt goede en duidelijke adviezen. Fijne proactieve houding.
Super advies!Gedurende het hele traject ben ik vakkundig en vriendelijk begeleid bij het kopen van mijn eerste woning.Uitermate tevreden. Zeker een aanbeveling als je op zoek bent naar hypotheekadvies.
David van 123Advies heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van ons huis. Hij heeft ons helder geïnformeerd over de mogelijke hypotheekvormen, benodigde verzekeringen en andere aspecten waaraan gedacht moet worden. Het proces liep daarom heel soepel en is ruim binnen de deadlines afgerond. Zodra we met vragen kwamen, had David altijd tijd om deze even telefonisch te beantwoorden. We zijn super tevreden!
Wij hebben onze hypotheek afgesloten met behulp van David van 123Advies en dat kunnen wij iedereen zeker aanraden. David heeft ons totaal ontzorgd tijdens het gehele proces. David denkt met je mee en weet waar hij het over heeft. David nogmaals onzettend bedankt voor je hulp!
Heel goed hypotheekadvies van David ontvangen. Altijd snel bereikbaar voor vragen. Daarnaast mijn ORV en schadeverzekeringen via hen verzekerd. Fijn om alles bij één partij geregeld te hebben. Bedankt voor alles!
We worked with David for buying our first house. Everything went clear in English and he was always responsive. Also with the market change, he helped us to find the bank with the best interest rate with a decent policy.
Dank je wel David voor je prettige en professionele financieel advies!
Via vrienden en onze makelaar zijn wij bij 123advies terecht gekomen. David Gerritsen heeft ons heel fijn en vakkundig geholpen. Er is goed met ons meegedacht en alles werd snel opgepakt en geregeld. Het heeft ons een hoop stress bespaard. Wij komen in de toekomst zeker weer terug bij 123advies!
Zeer blij met 123advies, veel kennis en goed advies. Kunnen ze zeker aanbevelen!
Door David ontzettend snel en vakkundig geholpen aan een hypotheek voor het huis van mijn dromen. Door zijn snelle actie ook de mogelijkheid gekregen direct door te pakken op het bied- en aankoop proces. En ook in de nazorg steeds snel mee schakelend in wensen en mogelijkheden. Altijd met een luisterend oor, een duidelijk antwoord, snelle reactie en creatieve oplossingen om wensen werkelijkheid te maken. Heel fijn en nogmaals dank!
123AdviesDeventer is een heel fijn en zeer kundig adviesbureau.David heeft ons erg goed geholpen met het behouden en het verkrijgen van mooie rentetarieven voor de lening. Hij is goed bereikbaar en regelt de zaken snel en vakkundig. Wijst je op diverse mogelijkheden waardoor je een hypotheek krijgt waar je de toekomst mee tegemoet kan.
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

0570 – 203 044

E-mailadres

deventer@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak

Adres

Adres

Boterstraat 8, 7411 DA Deventer

Parkeren

Vanaf de uitgang van parkeergarage de Brink steek je het zebrapad over en volg je de borden richting de brink. Het kantoor is na 100 meter aan je linkerhand. Alternatief is (gratis) parkeren bij ‘De Worp’ en de oversteek maken met de pond. Op de kade naar rechts wandelen en voor de wilhelminabrug een scherpe bocht maken naar links richting de brink. Het kantoor is na 100 meter aan je linkerhand. De parkeerterreinen Sluisstraat en Stromarkt bevinden zich beiden binnen 500 meter.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht