Het beste hypotheekadvies van Apeldoorn?

123Advies staat structureel op 1 bij Independer en Advieskeuze

Het beste hypotheekadvies van Apeldoorn? Met de zekerheid dat je gegarandeerd de beste hypotheek krijgt? Hypotheekadviesbureau 123Advies staat structureel op nummer 1 bij Independer en Advieskeuze op basis van klantwaarding, prijs en kwaliteit.

123Advies in Apeldoorn geeft 100% onafhankelijk hypotheekadvies, heeft ingangen bij alle hypotheekaanbieders en biedt gegarandeerd de beste hypotheek tegen de beste voorwaarden. Of je nu starter, doorstromer of ondernemer bent of je hypotheek wilt oversluiten.

De hypotheekadviseurs van 123Advies geven heldere uitleg over de mogelijkheden en zoeken naar de hypotheek die het beste bij de persoonlijke situatie en wensen past. Ze geven hypotheekadvies bij je thuis, op het werk of op ons kantoor in Apeldoorn. Ook ’s avonds en in het weekend. Bovendien nemen ze de communicatie met de hypotheekaanbieder(s), makelaar(s) en notaris volledig uit handen. Zo blijft er meer tijd over voor de praktische zaken rondom het verhuizen.

De zekerheid dat je de beste hypotheek krijgt? Bel dan nu voor een afspraak en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Hoe vindt 123Advies de beste hypotheek?

123Advies heeft ingangen bij alle hypotheekaanbieders en vindt hierdoor altijd de beste hypotheek. Nadat de persoonlijke wensen in kaart zijn gebracht, vergelijkt de hypotheekadviseur alle hypotheekaanbieders met elkaar op voorwaarden en hypotheekrente. Vervolgens bekijkt een collega deze vergelijking nogmaals op meest gunstige keus (vier ogen principe). Zo garandeert 123Advies de beste hypotheek en de beste verzekering(en).

Zijn er tussentijds renteverhogingen? Dan vragen wij de hypotheekofferte zo snel mogelijk aan, zodat we de meest lage rente kunnen garanderen. Zijn er renteverlagingen? Dan komt de huidige hypotheekofferte te vervallen en vragen we gewoon een nieuwe offerte aan! Zo profiteer je altijd van de meest lage rente.

Denk je op internet een goedkopere rente te vinden?

In dat geval heeft 123Advies een hypotheek gekozen op basis van het acceptatiebeleid of de voorwaarden van de hypotheekaanbieder. Het is namelijk mogelijk dat een hypotheekaanbieder de hypotheekaanvraag niet accepteert. Ook kunnen de voorwaarden waaronder een goedkope rente wordt verstrekt, nadelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan (dure) verplichte verzekeringen. De hypotheekadviseurs van 123Advies lichten precies toe hoe de hypotheek in elkaar zit.

Waar betaal ik precies voor bij 123Advies?

123Advies is een zelfstandig hypotheekadviesbureau en daarom niet gebonden aan landelijke marketingkosten of omzetafdrachten. Daarom kunnen we de advies- en bemiddelingskosten laag houden en betaal je bij ons enkel voor onze full-service dienstverlening. 123Advies kent scherpe all-in tarieven voor starters, oversluiters, ondernemers en doorstromers.

Onze service

Voor een vast bedrag biedt 123Advies full-service hypotheekadvies- en bemiddeling:

  • Uitleg & advies over alles wat bij een hypotheek komt kijken;
  • Begeleiding gedurende het gehele traject (altijd binnen 24 uur een reactie);
  • Onbeperkt antwoord op alle vragen over het kopen van een huis;
  • Begeleiding naar de beste hypotheek op basis van persoonlijke woonwensen;
  • Slechts één aanspreekpunt; 123Advies schakelt met hypotheekaanbieder(s), verzekeraar(s), makelaar(s) en de notaris.

123Advies neemt de volledige zorg voor de hypotheek uit handen. Het enige dat je hoeft te doen, is te tekenen bij de notaris en de sleutels in ontvangst te nemen.

Onze dienstverlening stopt overigens niet na de ontvangst van de sleutels. Is er na bijvoorbeeld 5 jaar nog een vraag en kunnen we deze binnen 10 minuten behandelen, dan helpen we kosteloos. Lukt dit niet, dan leggen we de kosten altijd van tevoren voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ook profiteren van full-service hypotheekadvies- en bemiddeling? Bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak.