Over ons

Welkom bij 123Advies!

Ons enthousiaste team van hypotheekadviseurs en -assistenten staat voor je klaar!

We zijn te vinden in het centrum van Apeldoorn, op winkelcentrum De Maten in Apeldoorn en sinds 2022 ook in Deventer. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren, maar ook online kunnen we je van dienst zijn via videobellen. Graag maken we kennis met je om over jouw wensen te spreken!

Al vele tevreden klanten gingen je voor, lees hier de reviews van onze kantoren in Apeldoorn Centrum, Apeldoorn Eglantier en Deventer.

Nog niet overtuigd? Bekijken hiernaast onze bedrijfsvideo om een indruk te krijgen van onze dienstverlening en onze kantoren!

Historie 123Advies

Mark heeft in 2009 als hypotheekadviseur 123Advies opgericht. Zijn doel: 100% onafhankelijk en eerlijk hypotheekadvies geven. Bij voorgaande werkgevers zag hij dat advies er niet altijd sprake was van onafhankelijkheid en de adviezen niet altijd naar behoren waren. Dit wilde hij compleet anders doen in begrijpelijke taal, voor iedereen!

Met een gemiddelde beoordeling van 9,9* bewijzen wij als 123Advies dat het anders en beter kan. Inmiddels telt 123Advies 15 medewerkers verdeeld over 3 kantoren. We ontmoeten je graag voor een (vrijblijvende) afspraak!

*Gemiddelde beoordeling van onze 3 kantoren op Advieskeuze.nl.

Lees hieronder meer over 123Advies:

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)