Eerder stoppen met werken

Eerder stoppen met werken? We bekijken samen de mogelijkheden!

Overweeg je om eerder te stoppen met werken? Het is belangrijk om je goed voor te bereiden en je mogelijkheden te onderzoeken. Hier helpen we je graag bij!
Je kunt bijvoorbeeld extra pensioen opbouwen, sparen of beleggen om de periode voor je AOW-datum te overbruggen, de overwaarde van je huis gebruiken, een woning kopen om te verhuren of je pensioen eerder laten uitkeren.
Een andere optie is het herzien van je hypotheek, waarbij lagere rentes mogelijk lagere maandlasten betekenen en ruimte creëren om te sparen voor je pensioen of je pensioenpotje aan te vullen met de overwaarde van je woning.

Elke mogelijkheid heeft andere fiscale consequenties. Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt is het maatwerk, graag maken we de gevolgen inzichtelijk voor je, zodat je weloverwogen een plan kan maken.

Weten of eerder stoppen met werken voor jou mogelijk is?

Maak een afspraak met onze adviseurs om samen te kijken naar je huidige inkomen, ruimte om te sparen en andere manieren om je pensioen aan te vullen. Zo wordt jouw droom om eerder te stoppen met werken misschien wel werkelijkheid!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Bas Pothoven
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)