Eerder stoppen met werken

Eerder stoppen met werken? We bekijken samen de mogelijkheden!

Overweeg je om eerder te stoppen met werken? Het is belangrijk om je goed voor te bereiden en je mogelijkheden te onderzoeken. Hier helpen we je graag bij!
Je kunt bijvoorbeeld extra pensioen opbouwen, sparen of beleggen om de periode voor je AOW-datum te overbruggen, de overwaarde van je huis gebruiken, een woning kopen om te verhuren of je pensioen eerder laten uitkeren.
Een andere optie is het herzien van je hypotheek, waarbij lagere rentes mogelijk lagere maandlasten betekenen en ruimte creëren om te sparen voor je pensioen of je pensioenpotje aan te vullen met de overwaarde van je woning.

Elke mogelijkheid heeft andere fiscale consequenties. Omdat iedere persoonlijke situatie verschilt is het maatwerk. Graag maken we de gevolgen inzichtelijk voor je, zodat je weloverwogen een plan kan maken.

Eerder stoppen met werken gesprek voor €250

Tijdens een fysieke of video afspraak met onze adviseur bekijken we het huidige inkomen, ruimte om te sparen en andere manieren om het pensioen aan te vullen. Nadien sturen we een samenvatting van de afspraak, zodat alles nagelezen kan worden.

Weten of eerder stoppen met werken voor jou mogelijk is?

Maak een afspraak met onze adviseurs om samen te kijken op welke manier je nu al geld opzij kan zetten voor later. Zo wordt jouw droom om eerder te stoppen met werken misschien wel werkelijkheid!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)