Besparen op maandlasten

Wil je besparen op je maandlasten?

Als eigenaar van een woning heb je te maken met verschillende vaste lasten, zoals je hypotheek, verzekeringen en de energierekening. Mogelijk kun je hier op besparen. Graag denken wij met je mee over de mogelijkheden.

Besparen op je hypotheeklasten

Besparen op je hypotheeklasten kan op verschillende manieren en dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Hieronder vind je vast een aantal mogelijkheden:

Aanpassen risicoklasse

Heb je een renteopslag op je hypotheekrente? Wanneer je woning meer waard is geworden en/of je hebt afgelost op je hypotheek, kan het zijn dat de opslag verlaagd kan worden of zelfs kan komen te vervallen. De geldverstrekker loopt namelijk minder risico.

We bekijken graag wat jouw mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Oversluiten

Met het oversluiten van je hypotheek sluit je een nieuw rentecontract af. Dit kan bij dezelfde of een andere geldverstrekker. Aan het oversluiten zit soms een boete verbonden, omdat je het rentecontract voortijdig beëindigd. We bekijken graag voor je op welke termijn je deze kosten terugverdient.

Weten of oversluiten voor jou ook interessant is? Hier lees je meer over oversluiten.

Rentemiddeling

Rentemiddelen doe je bij je huidige geldverstrekker. Je past de rente van je huidige hypotheek aan. De nieuwe rente is het gemiddelde van je huidige en de actuele rente. Niet elke geldverstrekker biedt deze mogelijkheid aan en vaak zijn er administratiekosten van toepassing.

We bekijken graag of rentemiddeling voor jou interessant is. Neem gerust contact op!

Besparen op verzekeringen

Naar een andere verzekeraar overstappen loont vaak. Graag bekijkt 123Advies voor jou de mogelijkheden. Onze verzekeringsadviseur Kim kan een vrijblijvende vergelijking voor je maken en checkt meteen de voorwaarden. Zo weet je snel of overstappen gunstig is.

Lees hier meer over de verzekeringen van 123Advies en upload je polis voor het maken van een vrijblijvende vergelijking.

Besparen op energie

Ook overstappen naar een andere energieleverancier kan gunstig zijn. Maak daarom jaarlijks een vergelijking, bijvoorbeeld op de bekende energie vergelijkingswebsites.

Op lange termijn kun je besparen op je energierekening door het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan isolatie, zonnepanelen of het plaatsen van een warmtepomp. Soms is er subsidie beschikbaar voor energiebesparende maatregelen. Onze adviseurs kunnen je er meer over vertellen.

Weten hoe jij kunt besparen op je maandlasten?

De adviseurs van 123Advies vertellen je er graag meer over! maak geheel vrijblijvend een afspraak en je weet direct of het voor jou mogelijk is om te besparen op je maandlasten en wat eventuele vervolgstappen zijn.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)