reviews

In de periode van 14 maart 2018 tot en met 14 juni 2018 zijn er maar liefst 50 reviews ontvangen door de onafhankelijk hypotheekadviseurs van 123Advies.

Op 14 maart 2018 kwam review nummer 400 binnen bij 123Advies, iets wat middels trots op onze website is vermeld. Op 14 juni 2018 is review nummer 450 binnen gekomen op de website van de consumentenbond, www.advieskeuze.nl. ‘Super gaaf dat er zo veel klantinteractie is middels reviews, waardering van de huizenkopers in Apeldoorn is waar we het allemaal voor doen en wat het werk zo leuk maakt’ aldus eigenaar Mark van Milligen.

De hypotheekadviseurs zijn trots op de ingevulde reviews, hieronder wordt van elke adviseur een review uitgelicht:

‘Vos’ schreef op 16 mei 2018 over hypotheekadviseur Sander:

123Advies en de adviseur denken met je mee en probeert het beste voor jouw situatie te vinden, dat was bij andere hypotheekadviseurs heel anders. De adviseur legt alle stappen duidelijk en in simpele taal uit zodat starters zoals wij het goed begrijpen. Communicatie is helder en duidelijk en van elke stap in het hypotheek proces werden we goed op de hoogte gehouden. En als we extra vragen hadden was hij nooit te beroerd om er een uitgebreid en snel antwoord op te geven, zowel via mail, telefoon als face-to-face.

‘Mirjam’ schreef op 11 april 2018 over hypotheekadviseur Nico:

De hypotheekadviseur nam alle tijd, had heel veel geduld, en legde alles zeer duidelijk uit. Ook als ik voor de derde keer uitleg vroeg over hetzelfde. Hij heeft ons stap voor stap meegenomen in het proces. Er werd altijd snel gereageerd op vragen, via mail of telefonisch. Niks was te gek of teveel gevraagd. Echt werkelijk fantastisch!

‘M Peters’ schreef op 21 maart 2018 over hypotheekadviseur Mark:

Na eerder bij 123Advies te zijn geweest voor het oversluiten van onze hypotheek gingen we graag weer langs voor de financiering omtrent de aankoop van een nieuw huis. Opnieuw was onze ervaring, dat de communicatie prettige en helder was, deze mensen stralen kennis uit van de materie! Elke vraag weet men direct te beantwoorden en met een paar slimme zetten werd onze hypotheek opeens een stuk interessanter! Zoiets kun je als “leek” niet zelf bedenken. Ook andere randzaken werden als vanzelfsprekend meegenomen in het proces. Erg prettig, dank!

Ook het beste hypotheekadvies van Apeldoorn ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Nico, Sander of Mark. Laat hier je gegevens achter of bel 055 – 790 88 11.