Nieuwbouwwoning kopen

Je nieuwbouwwoning financieren doe je samen met 123Advies!

Ook voor een hypotheek voor een nieuwbouwwoning ben je bij ons aan het juiste adres! Graag nodigen we je uit om jouw plannen te bespreken en schetsen we hoe het financiële plaatje eruit zal komen te zien. Heb je een financiële check nodig voor een inschrijving voor een nieuwbouwwoning? Deze stellen we gratis voor je op!

Ingeloot? Gefeliciteerd! Voor je hypotheek kom je natuurlijk naar 123Advies. Wij regelen alles voor je, zodat jij je kan richten op de leuke dingen.

Hypotheekaanvraag

We bekijken samen met jou welke hypotheekvorm bij je past en of je in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie. Als je al een koophuis hebt, kun je mogelijk je oude hypotheek meenemen. In het geval van een duurdere nieuwbouwwoning kan een aanvullende hypotheek nodig zijn. Als je oude huis nog niet verkocht is, heb je misschien een overbruggingshypotheek nodig.

Je hypotheek tijdens de bouw

Nadat de hypotheek rond is duurt het vaak nog even voordat je naar de notaris gaat. Zodra je de hypotheekakte hebt ondertekend bij de notaris is de grond van jou. Er wordt een bouwdepot geopend, waaruit de bouw wordt betaald. Je betaalt maandelijks hypotheekrente en -aflossing. Tegelijkertijd ontvang je rente over het geld dat nog in het bouwdepot zit, zodat je niet vanaf het begin al met hoge lasten zit. De facturen van de aannemer komen in termijnen, welke je vervolgens kan indienen bij je geldverstrekker. Dus de betalingen vinden plaats afhankelijk van het tempo van de bouw van je woning.

Meer weten over de mogelijkheden voor nieuwbouw?

Zoals je kunt zien komt er veel kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Maar geen zorgen! Bij 123Advies ben je aan het juiste adres. We begeleiden je gedurende het hele proces: vanaf de oriëntatie tot en met het moment dat je naar de notaris gaat! Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Maak gerust een afspraak met één van onze adviseurs, de koffie staat klaar!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)