Apeldoorn Centrum

Team Apeldoorn Centrum staat voor je klaar!

Top bedrijf, realiseren wat ze beloven 🙂
Dani Levy
Dani Levy
1700579462
We hebben dankzij het onafhankelijk advies een hypotheek kunnen afsluiten waar we helemaal achter kunnen staan. Alle keuzes zijn kundig en met tijd met ons doorgenomen. Voor vragen konden we altijd terecht bij onze adviseur, of anders bij het kantoor. Zonder uitzondering zijn we dan altijd goed geholpen.
Sam Meerhoff
Sam Meerhoff
1698925533
We zijn zeer deskundig geholpen door Mark en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader.
Lynn Spendel
Lynn Spendel
1698595917
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Nicolien en haar collega’s bij het afsluiten van een hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Zeker een aanrader!
Niels
Niels
1698474853
123 advies komt de afspraken na, goede en persoonlijke communicatie.helder en duidelijk adviesMark komt zijn afspraken na, afspraak is afspraak.
Ton Middelink
Ton Middelink
1698129191
123 Advies is HET adres om te zijn wanneer je een hypotheek gaat afsluiten.Mark is een zeer bedreven, betrokken en enthousiaste man die ervoor heeft gezorgd dat onze dromen werkelijkheid zijn geworden!Wij raden 123 Advies en met name Mark bij iedereen aan!Ook voor verzekeringen is 123 Advies de plek waar men goed, professioneel en zeer vriendelijk de cliënten adviseren en hulp aanbieden!
Selma Veneman
Selma Veneman
1697466014
Mark heeft me fijn en duidelijk geadviseerd en ontzorgd. In een hectische situatie is dat enorm waardevol.
Sandra Top
Sandra Top
1696140553
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van 123 Advies. Voor ons waren de stappen tot de koop van ons eerste huis nog vrij onbekend. Door een juiste stappenplan en een vooral reactieve manier van adviseren, heeft dit ons veel tijd gescheeld. Erg bedankt!
Meryem Sevda
Meryem Sevda
1695965019
Wij zijn zeer positief over de dienstenverlening vanuit 123Advies. Wij hadden geen ervaring met het aankopen van een huis, daarom was het prettig dat Nicolien van 123Advies ons heeft geholpen met alle zaken rondom het aankopen van een huis. 123Advies is onafhankelijk en zeker een aanrader!
Niels Elijzen
Niels Elijzen
1695222277
Nico heeft ons top geholpen met het regelen van onze hypotheek. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en regelmatig gerust gesteld 🙂
JC Kappers
JC Kappers
1694693164
Wij hebben onze hypotheek voor de door ons aangekochte woning geregeld via 123advies.Erg prettige partij om mee samen te werken. Ik hou ervan dat er veel digitaal geregeld kan worden zodat je niet voor alles een afspraak op kantoor nodig hebt.De verschillende opties worden goed in kaart gebracht om vanuit daar tot een keuze te komen.Tijdens de vakantieperiode zijn wij door verschillende adviseurs geholpen maar ik heb dat niet als lastig ervaren. Betekent dat er een goede dossiervorming gedaan wordt waardoor het werk goed overdraagbaar is zodat de klant hier weinig last van heeft.Ik zou deze partij aanbevelen
Jurn Booltink
Jurn Booltink
1693334721
Wij hebben tweemaal gebruik gemaakt van 123Advies. Zijn beide keren geholpen door Bas. Echt een fijne adviseur, die graag met je meedenkt en meteen aan de slag gaat. Ook communiceert hij goed en duidelijk.
Fadi Alnakola
Fadi Alnakola
1691773764
Wij zijn zeer kundig en met veel geduld vanuit 123Advies begeleid tijdens het verkrijgen van onze hypotheek.Sander is een zeer betrokken en professionele hypotheekadviseur die je stap voor stap meeneemt in het proces.Aanrader!
Sophie Kluck
Sophie Kluck
1691413839
123 heeft ons het gehele aankoopproces van onze eerste woning geweldig geholpen. De betrokkenheid en manier van contact is erg fijn. Ik adviseer een ieder om zich via 123advies te laten adviseren. Fijne partij!
Joris Pleizier
Joris Pleizier
1690891081
Mark van Milligen heeft in eerste instantie met ons meegedacht of onze vraag haalbaar was. We hadden een wat complexe vraag aangaande koop van nieuwe woning. We wisten niet of het haalbaar was. Mark dacht goed met ons mee en stelde voor om te kijken of maatwerk een kans van slagen had. Hij heeft dit goed voor ons uitgezocht. Nadat eenmaal helder was dat dit haalbaar was heeft Bas Pothoven ons helemaal meegenomen in het proces van aanvragen en de documentatie aanleveren. Dit kan binnen een beveiligde digitale omgeving. Met al onze vragen konden we bij hem terecht. Mooi om te zien dat ze allebei een passie te hebben om 100 % voor de (ons)klant te gaan en daarin open en eerlijk zijn.Fam. Bosman
Leandro Bosman
Leandro Bosman
1688114324
Wederom onze hypotheek bij 123advies afgesloten. En weer geweldig geholpen! Alles was vanaf het begin duidelijk en er werd goed met ons meegedacht. Midden in ons proces ging Mark een weekje met vakantie. Zijn afwezigheid werd uitstekend opgevangen door Sander en Nicolien. We zijn erg tevreden en raden 123advies bij iedereen aan!
Rick Van Bussel
Rick Van Bussel
1688109741
Nicolien was heel behulpzaam, gaf altijd duidelijke uitleg en we konden alles vragen. Zeker als starters op de woningmarkt heel fijn. Onze situatie was wat uitzonderlijk maar daar liet ze zich niet door afschrikken en ze heeft zich flink ingezet om een mooie hypotheek voor ons rond te krijgen. Wij zijn heel blij met het resultaat en alle hulp van 123Advies.
Super fijne ervaring met 123advies. We zijn heel goed geholpen en dachten mee in mogelijkheden! Daarnaast werden we goed op de hoogte gehouden van de status.
Na problemen met m'n vorige adviseur overgestapt naar 123advies. Daar ben ik door Nicolien fantastisch geholpen aan een uitbreiding van m'n hypotheek. Aanrader!
Dennis Mellema
Dennis Mellema
1683048999
Via bekenden terecht gekomen bij 123 advies in een eerder stadium. Conclusie toen was dat het op dat moment nog niet het juiste moment was om te gaan bieden. We deden wel de belofte om terug te komen in januari. Afgelopen januari zagen we plots een geschikt huis. Met de goede hulp van Nico hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Nico heeft van a tot z met ons meegedacht, dat heeft ons zeer op het gemak gesteld. Zeker ook omdat 1 van ons een zelfstandig ondernemer is. En dat brengt een hoop extra uitzoekwerk met zich mee.Nico heeft genoeg kennis van en ervaring met de materie dus: Via deze weg willen wij Nico Boomgaard van harte bedanken voor de fijne hulp! Wij raadden Nico en 123advies met groot gejuich, aan een ieder aan.
Cas Van o
Cas Van o
1680298338
Sander is vriendelijk en duidelijk in zijn adviezen. Via de mail krijg ik snel antwoord waardoor het regelen van bepaalde zaken ook snel gaat.Als ik ooit weer een hypotheekadviseur nodig heb kom ik zeker terug bij Sander.
Robin Eijerkamp
Robin Eijerkamp
1680103422
Bas heeft ons prima geholpen van begin tot eind goed. Wij bellen hem en we werden gelijk geholpen. Alles werd gelijk berekend en werd via de mail verzonden en voor ons uitgedraaid!Dankjewel voor de goede service Bas!
Lisa Budding
Lisa Budding
1677687323
Super ontzorgd in het gehele proces! Met een eigen onderneming moest er veel aangeleverd worden en ook hierin zijn we goed geholpen.
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

055 – 790 88 11

E-mailadres

apeldoorn@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak)

Adres

Adres

Roggestraat 173, 7311 CC Apeldoorn

Parkeren

De auto kan worden geparkeerd in de Q-park garage Museum-Centrum, Roggestraat 133. Vanuit de parkeergarage loop je linksaf de Roggestraat in en is 123Advies te vinden aan de linkerkant op nummer 173.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht