Apeldoorn Centrum

123Advies | Hypotheken & Verzekeringen
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 208 recensies
review us on
Wij ondervonden bij 123Advies een zeer prettige en persoonlijke samenwerking en advisering.We vonden Mark's manier van communiceren erg fijn en werden door hem op een professionele en nogmaals persoonlijke manier van advies voorzien. Hierbij was hij bereid om steeds een extra inspanning te verrichten om tot het gewenste resultaat te komen.
Dankzij alle snelle hulp van Mark hebben wij ons droomhuis in een zeer korte tijd kunnen kopen. We zijn super goed geholpen en alles werd duidelijk toegelicht.Mark en team super bedankt voor al jullie hulp!
Hypotheekadvies aangevraagd. Heel prettig geholpen. Goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Voor ons was ook belangrijk dat je nog gewoon zaken op papier kon aanleveren. Niet alles hoeft digitaal. Prima!
Ik ben geholpen door 123advies. De hulp van deze geweldige organisatie is niet alleen zomaar een hulp, maar hulp met inhoud. Zij luisteren actief naar de vragen en gaven mij een gevoel dat zij echt voor mij klaarstaan. 123advies, vooral de heer Mark van Milligen is altijd persoonlijk betrokken. Zijn adviezen zijn echt op maat. Ik ben hem dankbaar.
We zijn heel goed geholpen door Nicolien bij onze hypotheekaanvraag. Als je duidelijk, eerlijk en professioneel geholpen wil worden dan raden wij 123Advies aan.
Mark heeft mij geholpen bij het afwikkelen van een financiële aangelegenheid. Niets dan lof voor de wijze waarop Mark dit heeft gedaan. Deskundig, vriendelijk en geduldig.In toekomstige situaties zal ik zeker weer met Mark om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken
Wij zijn Super goed geholpen door 123 Advies!!Duidelijke communicatie over wat wel en niet kan.Reageren altijd super snel op je vragen.
Wij zijn ZEER tevreden over de dienstverlening van 123Advies. We werden erg snel geholpen en zelfs buiten kantoortijden, de medewerkers zijn vriendelijk en prettig in het contact en geen vraag was te moeilijk. Ik zou 123Advies aan iedereen aanbevelen!
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende diensten van onze hypotheekadviseurs, Mark en Sander. Mark slaagde erin mijn zorgen weg te nemen en bood geruststelling over kwesties waar ik me zorgen over maakte. Ik kan met vertrouwen zeggen dat Mark de beste adviseur is die je kan hebben, maar ook een waardevolle vertrouwenspersoon gedurende dit hele proces.
Wij zijn geholpen door Nicolien Schroven bij het hypotheekadvies. Wij hebben dit als zeer plezierig ervaren. Nicolien is een gedreven vakvrouw die snel handelt en verstand heeft van zaken. Nicolien is flexibel in haar afspraken en probeert goed mee te denken en er kort op te zitten om het tot een goed einde te brengen. Wij kunnen Nicolien zeker aanbevelen!
In 2019 voor de koop van ons huis en nu voor een nieuwe kwestie opnieuw voor 123 advies gekozen. Ontzettend fijn contact gehad met Sander. Zeer professioneel en betrokken.Er word goed mee gedacht, er is goede communicatie en de service is erg goed. Ze nemen ook alle tijd voor je en met vragen konden we snel terecht.Wij raden 123 advies zeker aan.
We zijn vanaf het begin enorm goed geholpen door Nicolien van 123Advies. Er werden duidelijke berekeningen gemaakt over de kosten en ze nam de tijd om rustig alles met je door te nemen. Als wij 123Advies belde met een vraag werd hier gelijk op gehandeld. We voelden ons altijd serieus genomen als we belde met een vraag of als iets onduidelijk was. Wij zouden iedereen 123Advies aanraden!
Bij 123Advies gekomen, omdat we onze hypotheek wilden verhogen voor een verbouwing. Erg goed begeleid door Nicolien. Nicolien is zeer nauwkeurig en heeft op alle vragen een duidelijk antwoord. Ze heeft ons goed op de hoogte gehouden van het proces en heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen.
Top bedrijf, realiseren wat ze beloven 🙂
We hebben dankzij het onafhankelijk advies een hypotheek kunnen afsluiten waar we helemaal achter kunnen staan. Alle keuzes zijn kundig en met tijd met ons doorgenomen. Voor vragen konden we altijd terecht bij onze adviseur, of anders bij het kantoor. Zonder uitzondering zijn we dan altijd goed geholpen.
We zijn zeer deskundig geholpen door Mark en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader.
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Nicolien en haar collega’s bij het afsluiten van een hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Zeker een aanrader!
123 advies komt de afspraken na, goede en persoonlijke communicatie.helder en duidelijk adviesMark komt zijn afspraken na, afspraak is afspraak.
123 Advies is HET adres om te zijn wanneer je een hypotheek gaat afsluiten.Mark is een zeer bedreven, betrokken en enthousiaste man die ervoor heeft gezorgd dat onze dromen werkelijkheid zijn geworden!Wij raden 123 Advies en met name Mark bij iedereen aan!Ook voor verzekeringen is 123 Advies de plek waar men goed, professioneel en zeer vriendelijk de cliënten adviseren en hulp aanbieden!
Mark heeft me fijn en duidelijk geadviseerd en ontzorgd. In een hectische situatie is dat enorm waardevol.
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van 123 Advies. Voor ons waren de stappen tot de koop van ons eerste huis nog vrij onbekend. Door een juiste stappenplan en een vooral reactieve manier van adviseren, heeft dit ons veel tijd gescheeld. Erg bedankt!
Wij zijn zeer positief over de dienstenverlening vanuit 123Advies. Wij hadden geen ervaring met het aankopen van een huis, daarom was het prettig dat Nicolien van 123Advies ons heeft geholpen met alle zaken rondom het aankopen van een huis. 123Advies is onafhankelijk en zeker een aanrader!
Nico heeft ons top geholpen met het regelen van onze hypotheek. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en regelmatig gerust gesteld 🙂
Wij hebben onze hypotheek voor de door ons aangekochte woning geregeld via 123advies.Erg prettige partij om mee samen te werken. Ik hou ervan dat er veel digitaal geregeld kan worden zodat je niet voor alles een afspraak op kantoor nodig hebt.De verschillende opties worden goed in kaart gebracht om vanuit daar tot een keuze te komen.Tijdens de vakantieperiode zijn wij door verschillende adviseurs geholpen maar ik heb dat niet als lastig ervaren. Betekent dat er een goede dossiervorming gedaan wordt waardoor het werk goed overdraagbaar is zodat de klant hier weinig last van heeft.Ik zou deze partij aanbevelen
Wij hebben tweemaal gebruik gemaakt van 123Advies. Zijn beide keren geholpen door Bas. Echt een fijne adviseur, die graag met je meedenkt en meteen aan de slag gaat. Ook communiceert hij goed en duidelijk.
Wij zijn zeer kundig en met veel geduld vanuit 123Advies begeleid tijdens het verkrijgen van onze hypotheek.Sander is een zeer betrokken en professionele hypotheekadviseur die je stap voor stap meeneemt in het proces.Aanrader!
123 heeft ons het gehele aankoopproces van onze eerste woning geweldig geholpen. De betrokkenheid en manier van contact is erg fijn. Ik adviseer een ieder om zich via 123advies te laten adviseren. Fijne partij!
Mark van Milligen heeft in eerste instantie met ons meegedacht of onze vraag haalbaar was. We hadden een wat complexe vraag aangaande koop van nieuwe woning. We wisten niet of het haalbaar was. Mark dacht goed met ons mee en stelde voor om te kijken of maatwerk een kans van slagen had. Hij heeft dit goed voor ons uitgezocht. Nadat eenmaal helder was dat dit haalbaar was heeft Bas Pothoven ons helemaal meegenomen in het proces van aanvragen en de documentatie aanleveren. Dit kan binnen een beveiligde digitale omgeving. Met al onze vragen konden we bij hem terecht. Mooi om te zien dat ze allebei een passie te hebben om 100 % voor de (ons)klant te gaan en daarin open en eerlijk zijn.Fam. Bosman
Wederom onze hypotheek bij 123advies afgesloten. En weer geweldig geholpen! Alles was vanaf het begin duidelijk en er werd goed met ons meegedacht. Midden in ons proces ging Mark een weekje met vakantie. Zijn afwezigheid werd uitstekend opgevangen door Sander en Nicolien. We zijn erg tevreden en raden 123advies bij iedereen aan!
Nicolien was heel behulpzaam, gaf altijd duidelijke uitleg en we konden alles vragen. Zeker als starters op de woningmarkt heel fijn. Onze situatie was wat uitzonderlijk maar daar liet ze zich niet door afschrikken en ze heeft zich flink ingezet om een mooie hypotheek voor ons rond te krijgen. Wij zijn heel blij met het resultaat en alle hulp van 123Advies.
Super fijne ervaring met 123advies. We zijn heel goed geholpen en dachten mee in mogelijkheden! Daarnaast werden we goed op de hoogte gehouden van de status.
Na problemen met m'n vorige adviseur overgestapt naar 123advies. Daar ben ik door Nicolien fantastisch geholpen aan een uitbreiding van m'n hypotheek. Aanrader!
Via bekenden terecht gekomen bij 123 advies in een eerder stadium. Conclusie toen was dat het op dat moment nog niet het juiste moment was om te gaan bieden. We deden wel de belofte om terug te komen in januari. Afgelopen januari zagen we plots een geschikt huis. Met de goede hulp van Nico hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Nico heeft van a tot z met ons meegedacht, dat heeft ons zeer op het gemak gesteld. Zeker ook omdat 1 van ons een zelfstandig ondernemer is. En dat brengt een hoop extra uitzoekwerk met zich mee.Nico heeft genoeg kennis van en ervaring met de materie dus: Via deze weg willen wij Nico Boomgaard van harte bedanken voor de fijne hulp! Wij raadden Nico en 123advies met groot gejuich, aan een ieder aan.
Sander is vriendelijk en duidelijk in zijn adviezen. Via de mail krijg ik snel antwoord waardoor het regelen van bepaalde zaken ook snel gaat.Als ik ooit weer een hypotheekadviseur nodig heb kom ik zeker terug bij Sander.
Bas heeft ons prima geholpen van begin tot eind goed. Wij bellen hem en we werden gelijk geholpen. Alles werd gelijk berekend en werd via de mail verzonden en voor ons uitgedraaid!Dankjewel voor de goede service Bas!
Super ontzorgd in het gehele proces! Met een eigen onderneming moest er veel aangeleverd worden en ook hierin zijn we goed geholpen.
We zijn erg prettig en goed geholpen! Snel antwoord gekregen op vragen en onduidelijkheden, dus zeker een aanrader.
Vriendelijk, begripvol en snel handelen als dat nodig is.
Bas is een vriendelijke man en heeft gedurende de verschillende afspraken alle tijd genomen om ons helder uit te leggen hoe de hypotheek is opgebouwd. Ook de werkwijze via het eigen 123-dossier werkt plezierig en overzichtelijk.We zijn zeer tevreden over het hele verloop, de communicatie en afhandeling en kunnen hem iedereen aanbevelen.
David and the team at 123Advies were excellent. We worked with David from the start of our house buying process - from the initial consultation to understanding our financial situation, explaining the financing options available to us, through to then the successful purchase of our house in Haarlem. David was extremely responsive and patient with us as the market was changing and interest rates were rapidly increasing which made the house buying process even more complex. Beyond explaining the process he was also very knowledgeable around the market and the impact it was having on access to finance and house prices. Once we had successfully bid on a property, he quickly turned this into a mortgage offer on terms we were happy with. We thank David for his support and would highly recommend working with David and 123Advies.
Ontzettend goed geholpen bij een aankoop van een woning! Nico heeft mij heel goed geholpen door alles duidelijk uit te leggen met veel geduld. Ook onderhoudt hij het contact super fijn en heb ik echt het idee dat ik iemand achter mij heb staan bij de aankoop van mijn eerste woning. Echt een aanrader om bij 123 advies aan te kloppen!
David has been amazing at explaining every step of the process to us (being the first house) and has made us feel also incredibly comfortable and trusting of him. My partner is Dutch, however, with me speaking English, David has proven to be able to perfectly communicate with me in English and he has done so throughout the whole period we have been working with him. Moreover, with our busy schedule, David has been following and sending us reminders, which has made it easier for us to remember to send in documents or to sign others. I can say I've had the best experience in purchasing a house and I couldn't ask for a better advisor. Great work, great person and thank you again for all the help!
Enorm fijne, persoonlijke benadering. Het hele proces rond de hypotheek is duidelijk en goed begeleid door Bas Pothoven. Enorm bedankt voor de goede zorg!
Topservice 🙂
Nicolien heeft ons ontzettend goed geholpen met de hypotheekaanvraag van onze eerste koopwoning. We konden bij haar terecht met al onze vragen. We waarderen haar duidelijke en snelle communicatie. Nogmaals bedankt voor alles, Nicolien!
Ondanks een lastige casus, dat werd veroorzaakt door de bank, werd ik constant vakkundig en rustig geadviseerd door David. Altijd bereikbaar via telefoon of app. Opnieuw bedankt, David!
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

055 – 790 88 11

E-mailadres

apeldoorn@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak)

Adres

Adres

Roggestraat 173, 7311 CC Apeldoorn

Parkeren

De auto kan worden geparkeerd in de Q-park garage Museum-Centrum, Roggestraat 133. Vanuit de parkeergarage loop je linksaf de Roggestraat in en is 123Advies te vinden aan de linkerkant op nummer 173.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht