Apeldoorn Eglantier

Team Apeldoorn Eglantier staat voor je klaar!

Fijn, duidelijk en eerlijk hypotheek advies.Nico nam alle tijd en was altijd goed bereikbaar om te helpen met eventuele vragen. Heel goede service en fijn contact. Een aanrader voor wie hypotheekadvies nodig heeft.
Bas Berenschot
Bas Berenschot
1710797220
Voor ons 1e koophuis waren wij op zoek naar een hypotheekadviseur. Mensen om ons heen adviseerden ons 123advies. Na in gesprek te zijn gegaan met een aantal andere adviseurs zijn we ook hier voor een kennismaking langs gegaan. Het vertrouwen was er meteen met onze adviseur, we voelden ons heel erg gehoord en onze wensen stonden voorop. Bas heeft een hele prettige en persoonlijke manier van communiceren. Van begin tot eind heeft hij ons uitstekend begeleidt in het hele traject en ons enorm geholpen met het verkrijgen van onze hypotheek. Mocht je in de omgeving apeldoorn op zoek zijn naar een hypotheekadviseur, raden wij je aan om zeker hier langs te gaan voor een kennismaking.
Jonathan Karo
Jonathan Karo
1709028116
Grote kanjers zijn dit! Ze nemen alle tijd, zijn betrokken, handelen pro-actief en uiterst nauwkeurig!
Colin Voetee
Colin Voetee
1708967123
Zeer vriendelijke medewerkers, super service, goede uitleg! In één woord, top!
Ik ben op een heel vriendelijke en professionele mannier geholpen door Nico. Geen lange wachttijden aan de telefoon....Nico bedankt.
Willy Nicola
Willy Nicola
1704482490
Heel prettig geholpen door Nico van 123 Advies. Goed advies, denkt met je mee, is geduldig en geenzins opdringerig. Ik raad 123 ten zeerste aan.
Sjors M
Sjors M
1702970664
Professioneel en betrouwbaar advies. Door Nico op een prettige manier geholpen bij het regelen van een hypotheek.
Bart Broekhof
Bart Broekhof
1701707645
Al jaren 'vaste' klant bij 123Advies en ik ben echt zeer tevreden. Zowel het meedenken, het afstemmen, de goede adviezen als de geboden begeleiding tijdens de hypotheekaanvraag maken dit een enorm fijn club met adviseurs om mee samen te werken en dat zal ik dan ook in de toekomst zeker blijven doen.
Nick Nooij
Nick Nooij
1701249119
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Bas bij het afsluiten van onze hypotheek. Bas is zeer behulpzaam, toon een proactieve houding en legt alles heel duidelijk uit. Wij willen 123advies ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en betrouwbaar financieel advies!
Rutger Groters
Rutger Groters
1700472948
Ik was heel blij met de ondersteuning van 123 Advies bij de aankoop van mijn tweede woning. Net als bij de eerste aankoop heb ik bewust voor 123 advies en Nico gekozen voor de begeleiding en ondersteuning. Ook al was het een spannend proces, Nico dacht goed mee. Nico nogmaals dank voor je inzet en prettige omgang!
Jan Pijffers
Jan Pijffers
1695823773
We zijn heel goed geholpen door Nico, bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Heel kundig, toegankelijk en met een fijne communicatie. We zouden 123 Advies aan iedereen aanbevelen! Dank je wel Nico, voor al je hulp en advies 🙏🏼
Meike Verhoef
Meike Verhoef
1695753642
Nico heeft ons top geholpen met het regelen van onze hypotheek. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en regelmatig gerust gesteld 🙂
JC Kappers
JC Kappers
1694693153
Prettig en vlot geholpen door de medewerkers van dit kantoor.Vriendelijke mensen die met je meedenken en het ook geen enkele moeite te vinden zaken voor je uit handen te nemen.Absoluut aan te raden!!
Op aanraden van verschillende vrienden zijn wij naar 123advies geweest voor een vrijblijvend gesprek voor een hypotheekaanvraag. Sander heeft ons hier alles zeer duidelijk kunnen uitleggen. We hebben dan ook na dit gesprek ervoor gekozen om via 123advies een hypotheek aan te vragen. Sander heeft ons gedurende deze periode zeer goed bijgestaan en stond altijd voor ons klaar als we vragen hadden of tegen dingen aanliepen. Toen Sander vakantie had, heeft hij het stokje tijdelijk doorgegeven aan Bas. Hij was goed op de hoogte van onze situatie en hij hielp ons dan ook erg goed tijdens de laatste stappen. Het leek net alsof hij er vanaf het begin bij was.We hebben ook best vaak gebeld met vragen of problemen. Grote complimenten dan ook voor de collega’s aan de telefoon die altijd met ons meedachten, uitleg wilden geven en snel informatie doorgaven.123advies kijkt echt naar wat er op dat moment het voordeligst is (notaris, bank, verzekeringen e.d.). Ze zorgen er voor dat alles snel in gang wordt gezet.Heel erg bedankt!Tom en Inge
Inge Kalberg
Inge Kalberg
1693065261
Nemen de tijd om je door alle stappen van het proces heen te leiden. Daarbij komt ook de juiste kennis naar boven wanneer je vragen hebt. Ook de voortgang van een aanvraag wordt netjes en tijdig via e-mail gecommuniceerd.
Zelf heel fijn geholpen door 123-advies. Begin dit jaar een vrijblijvend gesprek met Bas gehad. Toen ik mijn eerste appartement kocht ben ik in contact gekomen met Nico en heeft hij mij ook zeer professioneel en fijn geholpen met het meedenken en uitleggen van de stappen die ondernomen moesten worden. Toen Nico met vakantie ging heeft Joya mij op de hoogte gehouden mbt de laatste ontwikkelingen.Ik zou 123-advies zeker aanraden aan anderen!
m witteveen
m witteveen
1692737267
Zeer vakkundig advies gekregen waar al onze wensen in waren verwerkt. Uiteindelijk ook een prima product afgesloten. Betrokken gedurende het hele proces. Zeer klantgericht.
Jacco Veneman
Jacco Veneman
1692177842
Wij zijn heel goed geholpen door Bas, niet alleen voor de hypotheek maar ook voor overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het contact was heel prettig en uitleg duidelijk!
Jo Pie
Jo Pie
1688994461
Met behulp van 123Advies Eglantier, heb ik mijn hypotheek omgezet en overgesloten. Ik ben onder de indruk van hun kundigheid en klantgerichtheid. Bovendien waren ze zeer toegankelijk en bereikbaar, zowel fysiek als telefonisch. In de dienstverlening hanteren zij een breed spectrum van online dossier tot en met persoonlijk contact en persoonlijke service. Omdat ik zelf een grote aversie heb tegen online dienstverlening heb ik vooral gebruik gemaakt van de persoonlijke dienstverlening. Ik ben een zeer tevreden klant van 123Advies.
Zeer goede advieseur, duidelijke, eerlijke informatie. Met vragen word je snel geholopen. Luisteren naar je vragenSnel en goed te bereiken . Voor de volgende keer komen we zeker terug!Kortom een aan rader voor iedereen!
Djunita Walburg
Djunita Walburg
1687098965
Prima advies op gebied van hypotheken. Duidelijk in opstellen van rapportages en geven snel reacties op vragen. Nemen de tijd voor uitleg en zijn prettig in omgang.
johan löwik
johan löwik
1685991645
Kelly V
Kelly V
1681747786
Nico hartelijk dank voor de prettige begeleiding bij het kopen van ons eerste huis
bart van Vliet
bart van Vliet
1681328192
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Bas Pothoven. Bas heeft ons helemaal meegenomen in het proces van een huis kopen. Dit met hele duidelijke en fijne uitleg. Ook reageerde hij altijd snel op mails en tijdens zijn vakantie werden wij ook goed geholpen door zijn collega(s). Het voelde heel fijn om de kennis van Bas achter de hand te hebben bij het kopen van ons eerste huis. We konden met alle vragen bij hem terecht. Al met al een zeer positieve ervaring! Dat gunnen we iedereen.
Voor de derde keer via Sander van 123advies om advies gevraagd rondom een hypotheek aanvraag. En elke keer dik tevreden.
Sjoerd Heida
Sjoerd Heida
1675440799
Goed geholpen door Bas voor een hypotheek, dacht mee in mogelijkheden en geeft een heldere duidelijke uitleg.
Stefan
Stefan
1675187170
Hier onze hypotheek af laten sluiten, en later deze hypotheek over laten schrijven en een bouwdepot erbij genomen.Nico heeft ons beide keren ontzettend fijn geholpen, duidelijke uitleg, eerlijk in advies, duidelijk alle voor en tegens besproken en elke keer als er ergens iets moeizaam gaat met het indienen van bonnen bij het bouwdepot regelt hij het meteen en met veel zorg! Denkt heel goed met je mee en het is super fijn dat je achteraf ook nog daar terecht kan als je ergens niet uitkomt. Mochten wij ooit weer iets nodig hebben qua advies of hypotheek zou ik zeker weten weer bij hun komen!Super dankbaar voor de goede hulp!
Mirjam T.
Mirjam T.
1674119486
Enorm fijne, persoonlijke benadering. Het hele proces rond de hypotheek is duidelijk en goed begeleid door Bas Pothoven. Enorm bedankt voor de goede zorg!
Bart Willemsen
Bart Willemsen
1670318060
Een kundige adviseur die meedenkt met de wensen van mij als klant. Tevens erg pro actief.Heb het gevoel gekregen dat alles uit handen is genomen.Tijdig geïnformeerd over welke stukken aan te leveren en waar we ons in het proces bevinden.
Jasper van kaam
Jasper van kaam
1669388834
Voor onze hypotheek uitgekomen bij 123Advies en daar heel fijn en deskundig geholpen door Nico. Met name de korte communicatielijnen hebben wij als heel prettig ervaren. Wij kunnen 123Advies aan iedereen aanbevelen!
Zeer prettig contact. Nemen ruim de tijd voor je en meedenkend.
Miriam de Jager
Miriam de Jager
1660042458
123Advies samen gewerkt met David Gerritsen, op advies van twee familieleden die ook al uitstekende ervaringen hadden met hem. Uitstekende afhandeling van ons hypotheek probleem. Heel benaderbaar, snel en goed resultaat. Ik kan Gerritsen aanraden als adviseur.
David heeft ons uitstekend geholpen van A tot Z en goed begeleid met alles echt top!
jordy klom
jordy klom
1658329987
Elwin Westerink
Elwin Westerink
1657739200
Wij ; Claudia van Beek en Sjaak van der Gronden waren weer heel blij met de ondersteuning van 123 Advies bij de aankoop van ons 2e huis. Ook al zat het soms tegen maar door de buitengewone inzet van Nico kwam alles goed. Lieve Nico hartelijk dank voor jouw inzet ,rust ensuper prettige omgang. Ook hartelijk bedankt aan alle medewerkers van 123 advies jullie zijn een top team. Wij zijn super happy met ons nieuwe huis dank zij jullie. Ga zo door toppers!!
Claudi van Beek
Claudi van Beek
1656336285
Goed advies gekregen en snel geholpen!
Yvonne Segers
Yvonne Segers
1651171450
Voor de derde keer een hele fijne samenwerking gehad met Nico (123Advies). Ze nemen echt de tijd en ruimte om je wensen te bespreken. Ze zijn deskundig en denken heel erg mee in de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Het gebruik van het persoonlijk online-dossier werkt ook heel prettig. Ik kan op die manier makkelijk in contact blijven en overzicht bewaren in de stappen dit er genomen zijn en genomen moeten worden. Ik zou niet meer een ander willen!
Vera Bouwhuis
Vera Bouwhuis
1642696110
Bas luistert goed naar onze wensen,zeer snelle terugkoppeling,vlotte afhandeling
H M
H M
1638480971
Nico Boomgaard is echt een fijne adviseur. Duidelijke communicatie en je kan en mag alles vragen! Absoluut een aanrader!
6 jaar geleden door Mark duidelijk en goed geholpen aan een hypotheek en nu door Nico op dezelfde professionele en vakkundige wijze geadviseerd mbt onze nieuwe hypotheek. Helder advies en afspraken nakomen. Dat geeft rust en duidelijkheid. Alles top en snel geregeld door 123Advies. Als kers op de taart ook nog een voordeliger verzekeringspakket via 123Advies afgesloten.
Peter P.
Peter P.
1632249909
Prettig contact met Bas, dienstverlening netjes en goed. Documenten makkelijk te delen via online dossier. Resultaat: hypotheek en verzekering op maat bij betrouwbare maatschappijen.
E J
E J
1628399585
Zeer vakkundige en professionele party, Wij zijn zeer goed geadviseerd door Nico en hebben hier met plezier samengewerkt om voor ons het best passende financiële plaatje ingevuld te krijgen. Aanrader!!!.
Henk van Harten
Henk van Harten
1628315790
prettig contact, goed en snel advies, prima begeleiding
Ron Stuurman
Ron Stuurman
1626879970
Vriendelijk, deskundig en snel. Resultaat sloot helemaal aan bij onze wensen. Met dank aan onze adviseur mw. Nicolien Schroven.
Met volle tevredenheid kijk ik terug op de samenwerking met 123 advies.De communicatie verliep zeer goed, was erg behulpzaam, adequaat en altijd goed bereikbaar. Ik had niet anders gewilt, en bij een volgende aankoop weet ik ze zeker weer te vinden.Bedankt toppers!
Selcan Armut
Selcan Armut
1624363330
Wij zijn ontzettend prettig geholpen bij 123 Advies.( in het bijzonder door Nico) Met veel geduld is duidelijk uitgelegd hoe het gehele proces in zijn werk gaat.Voor overige vragen zijn ze altijd goed bereikbaar en je hebt binnen een dag een duidelijk antwoord.Er wordt met je mee én vooruit gedacht.Het contact was altijd prettig, vakkundig en to the point.Wij raden echt iedereen aan zich te laten adviseren en te begeleiden door 123 advies. hier krijg je absoluut geen spijt van!Nico, super bedankt voor de topservice. Zonder jou was het niet tot zo'n succes geworden.
leroy Nobel
leroy Nobel
1622456656
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

055 – 790 88 18

E-mailadres

eglantier@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak)

Adres

Adres

De Eglantier 325, 7329 DJ Apeldoorn

Parkeren

Rondom het winkelcentrum kan gratis worden geparkeerd. In de parkeergarage is het de eerste twee uur gratis parkeren. De parkeergarage is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 uur t/m 19:00 uur en op vrijdag van 08:00 uur t/m 21:00 uur. Vanuit de parkeergarage loop je bij de eerste uitgang linksaf en vind je ons na 100 meter aan de rechterhand.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht