Apeldoorn Eglantier

Team Apeldoorn Eglantier staat voor je klaar!

Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Bas bij het afsluiten van onze hypotheek. Bas is zeer behulpzaam, toon een proactieve houding en legt alles heel duidelijk uit. Wij willen 123advies ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en betrouwbaar financieel advies!
Rutger Groters
Rutger Groters
1700472948
Ik was heel blij met de ondersteuning van 123 Advies bij de aankoop van mijn tweede woning. Net als bij de eerste aankoop heb ik bewust voor 123 advies en Nico gekozen voor de begeleiding en ondersteuning. Ook al was het een spannend proces, Nico dacht goed mee. Nico nogmaals dank voor je inzet en prettige omgang!
Jan Pijffers
Jan Pijffers
1695823773
We zijn heel goed geholpen door Nico, bij het afsluiten van onze nieuwe hypotheek. Heel kundig, toegankelijk en met een fijne communicatie. We zouden 123 Advies aan iedereen aanbevelen! Dank je wel Nico, voor al je hulp en advies 🙏🏼
Meike Verhoef
Meike Verhoef
1695753642
Nico heeft ons top geholpen met het regelen van onze hypotheek. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en regelmatig gerust gesteld 🙂
JC Kappers
JC Kappers
1694693153
Prettig en vlot geholpen door de medewerkers van dit kantoor.Vriendelijke mensen die met je meedenken en het ook geen enkele moeite te vinden zaken voor je uit handen te nemen.Absoluut aan te raden!!
Op aanraden van verschillende vrienden zijn wij naar 123advies geweest voor een vrijblijvend gesprek voor een hypotheekaanvraag. Sander heeft ons hier alles zeer duidelijk kunnen uitleggen. We hebben dan ook na dit gesprek ervoor gekozen om via 123advies een hypotheek aan te vragen. Sander heeft ons gedurende deze periode zeer goed bijgestaan en stond altijd voor ons klaar als we vragen hadden of tegen dingen aanliepen. Toen Sander vakantie had, heeft hij het stokje tijdelijk doorgegeven aan Bas. Hij was goed op de hoogte van onze situatie en hij hielp ons dan ook erg goed tijdens de laatste stappen. Het leek net alsof hij er vanaf het begin bij was.We hebben ook best vaak gebeld met vragen of problemen. Grote complimenten dan ook voor de collega’s aan de telefoon die altijd met ons meedachten, uitleg wilden geven en snel informatie doorgaven.123advies kijkt echt naar wat er op dat moment het voordeligst is (notaris, bank, verzekeringen e.d.). Ze zorgen er voor dat alles snel in gang wordt gezet.Heel erg bedankt!Tom en Inge
Inge Kalberg
Inge Kalberg
1693065261
Nemen de tijd om je door alle stappen van het proces heen te leiden. Daarbij komt ook de juiste kennis naar boven wanneer je vragen hebt. Ook de voortgang van een aanvraag wordt netjes en tijdig via e-mail gecommuniceerd.
Zelf heel fijn geholpen door 123-advies. Begin dit jaar een vrijblijvend gesprek met Bas gehad. Toen ik mijn eerste appartement kocht ben ik in contact gekomen met Nico en heeft hij mij ook zeer professioneel en fijn geholpen met het meedenken en uitleggen van de stappen die ondernomen moesten worden. Toen Nico met vakantie ging heeft Joya mij op de hoogte gehouden mbt de laatste ontwikkelingen.Ik zou 123-advies zeker aanraden aan anderen!
m witteveen
m witteveen
1692737267
Zeer vakkundig advies gekregen waar al onze wensen in waren verwerkt. Uiteindelijk ook een prima product afgesloten. Betrokken gedurende het hele proces. Zeer klantgericht.
Jacco Veneman
Jacco Veneman
1692177842
Wij zijn heel goed geholpen door Bas, niet alleen voor de hypotheek maar ook voor overlijdens- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Het contact was heel prettig en uitleg duidelijk!
Jo Pie
Jo Pie
1688994461
Met behulp van 123Advies Eglantier, heb ik mijn hypotheek omgezet en overgesloten. Ik ben onder de indruk van hun kundigheid en klantgerichtheid. Bovendien waren ze zeer toegankelijk en bereikbaar, zowel fysiek als telefonisch. In de dienstverlening hanteren zij een breed spectrum van online dossier tot en met persoonlijk contact en persoonlijke service. Omdat ik zelf een grote aversie heb tegen online dienstverlening heb ik vooral gebruik gemaakt van de persoonlijke dienstverlening. Ik ben een zeer tevreden klant van 123Advies.
Zeer goede advieseur, duidelijke, eerlijke informatie. Met vragen word je snel geholopen. Luisteren naar je vragenSnel en goed te bereiken . Voor de volgende keer komen we zeker terug!Kortom een aan rader voor iedereen!
Djunita Walburg
Djunita Walburg
1687098965
Prima advies op gebied van hypotheken. Duidelijk in opstellen van rapportages en geven snel reacties op vragen. Nemen de tijd voor uitleg en zijn prettig in omgang.
johan löwik
johan löwik
1685991645
Kelly V
Kelly V
1681747786
Nico hartelijk dank voor de prettige begeleiding bij het kopen van ons eerste huis
bart van Vliet
bart van Vliet
1681328192
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Bas Pothoven. Bas heeft ons helemaal meegenomen in het proces van een huis kopen. Dit met hele duidelijke en fijne uitleg. Ook reageerde hij altijd snel op mails en tijdens zijn vakantie werden wij ook goed geholpen door zijn collega(s). Het voelde heel fijn om de kennis van Bas achter de hand te hebben bij het kopen van ons eerste huis. We konden met alle vragen bij hem terecht. Al met al een zeer positieve ervaring! Dat gunnen we iedereen.
Voor de derde keer via Sander van 123advies om advies gevraagd rondom een hypotheek aanvraag. En elke keer dik tevreden.
Sjoerd Heida
Sjoerd Heida
1675440799
Goed geholpen door Bas voor een hypotheek, dacht mee in mogelijkheden en geeft een heldere duidelijke uitleg.
Stefan
Stefan
1675187170
Bas is een vriendelijke man en heeft gedurende de verschillende afspraken alle tijd genomen om ons helder uit te leggen hoe de hypotheek is opgebouwd. Ook de werkwijze via het eigen 123-dossier werkt plezierig en overzichtelijk.We zijn zeer tevreden over het hele verloop, de communicatie en afhandeling en kunnen hem iedereen aanbevelen.
Mathea Knulst
Mathea Knulst
1674767183
David and the team at 123Advies were excellent. We worked with David from the start of our house buying process - from the initial consultation to understanding our financial situation, explaining the financing options available to us, through to then the successful purchase of our house in Haarlem. David was extremely responsive and patient with us as the market was changing and interest rates were rapidly increasing which made the house buying process even more complex. Beyond explaining the process he was also very knowledgeable around the market and the impact it was having on access to finance and house prices. Once we had successfully bid on a property, he quickly turned this into a mortgage offer on terms we were happy with. We thank David for his support and would highly recommend working with David and 123Advies.
Hier onze hypotheek af laten sluiten, en later deze hypotheek over laten schrijven en een bouwdepot erbij genomen.Nico heeft ons beide keren ontzettend fijn geholpen, duidelijke uitleg, eerlijk in advies, duidelijk alle voor en tegens besproken en elke keer als er ergens iets moeizaam gaat met het indienen van bonnen bij het bouwdepot regelt hij het meteen en met veel zorg! Denkt heel goed met je mee en het is super fijn dat je achteraf ook nog daar terecht kan als je ergens niet uitkomt. Mochten wij ooit weer iets nodig hebben qua advies of hypotheek zou ik zeker weten weer bij hun komen!Super dankbaar voor de goede hulp!
Mirjam T.
Mirjam T.
1674119486
David has been amazing at explaining every step of the process to us (being the first house) and has made us feel also incredibly comfortable and trusting of him. My partner is Dutch, however, with me speaking English, David has proven to be able to perfectly communicate with me in English and he has done so throughout the whole period we have been working with him. Moreover, with our busy schedule, David has been following and sending us reminders, which has made it easier for us to remember to send in documents or to sign others. I can say I've had the best experience in purchasing a house and I couldn't ask for a better advisor. Great work, great person and thank you again for all the help!
Enorm fijne, persoonlijke benadering. Het hele proces rond de hypotheek is duidelijk en goed begeleid door Bas Pothoven. Enorm bedankt voor de goede zorg!
Bart Willemsen
Bart Willemsen
1670318060
Een kundige adviseur die meedenkt met de wensen van mij als klant. Tevens erg pro actief.Heb het gevoel gekregen dat alles uit handen is genomen.Tijdig geïnformeerd over welke stukken aan te leveren en waar we ons in het proces bevinden.
Jasper van kaam
Jasper van kaam
1669388834
Voor onze hypotheek uitgekomen bij 123Advies en daar heel fijn en deskundig geholpen door Nico. Met name de korte communicatielijnen hebben wij als heel prettig ervaren. Wij kunnen 123Advies aan iedereen aanbevelen!
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

055 – 790 88 18

E-mailadres

eglantier@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak)

Adres

Adres

De Eglantier 325, 7329 DJ Apeldoorn

Parkeren

Rondom het winkelcentrum kan gratis worden geparkeerd. In de parkeergarage is het de eerste twee uur gratis parkeren. De parkeergarage is geopend van maandag t/m donderdag van 08:00 uur t/m 19:00 uur en op vrijdag van 08:00 uur t/m 21:00 uur. Vanuit de parkeergarage loop je bij de eerste uitgang linksaf en vind je ons na 100 meter aan de rechterhand.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht