Vacatures & Stage

Werken bij 123Advies?

Wil je graag voor hét leukste advieskantoor van Apeldoorn en Deventer komen werken? Lees dan hieronder verder!

Open sollicitatie

We komen graag in contant met potentiële nieuwe collega’s! Weet voor dat je gaat solliciteren dat enige werkervaring wenselijk is en WFT diploma’s een must zijn.

Nog vragen? Bel dan eerst: 055 –  790 88 11 voor met informatie. Geen twijfels? Stuur dan gerust een open sollicitatie (mag kort) met CV en foto naar: info@123advies.nl. Vermeld in het onderwerp ‘open sollicitatie’. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Stage lopen bij 123Advies

Met enige regelmaat heeft 123Advies ruimte voor meewerk- en afstudeerstages. Bij ons geen kopiëren en koffie halen (oké, soms) maar een volwaardige stage (met stagevergoeding) waarbij we je opleiden tot financieel dienstverlener! Gelet op de werkzaamheden geven we de voorkeur aan HBO stagiaires, maar we staan ook open voor (uitblinkende) MBO stagiaires.

Nog vragen? Bel dan eerst voor informatie: 055 –  790 88 11. Geen twijfels? Stuur dan gerust een open sollicitatie (mag kort) met CV en foto naar: info@123advies.nl.  Vermeld in het onderwerp ‘stage lopen’. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Openstaande vacatures

Vacature: Assistent Hypotheekadviseur in Apeldoorn of Deventer (24-40 uur)

Dé 123-vaardigheden: heb jij ze in huis? Beschik jij over de vaardigheden die nodig zijn om het team te komen versterken? Ben jij gedreven en in staat om constant te schakelen met klanten, collega’s en geldverstrekkers? Ben jij zelfredzaam, nauwkeurig en initiatiefrijk? Vind jij het leuk om er samen met je collega’s een sport van […]

Vacature: Kom jij 123Advies versterken als verzekeringsadviseur in Deventer? 

Met intussen drie vestigingen in zowel Apeldoorn als Deventer blijft 123Advies groeien. Sinds de opening in september 2022 weten ook de Deventenaren ons goed te vinden. Onze verzekeringsportefeuille groeit om die reden constant, groei jij met ons mee? Vacature: Verzekeringsadviseur (16 tot 24 uur) Dé 123-vaardigheden: heb jij ze in huis? Beschik jij over de vaardigheden […]