Maximale hypotheek

Benieuwd hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een woning?

De zoektocht naar een koopwoning start met weten wat je budget is. Met onze tool heb je binnen een paar klikken een goede inschatting.

Let op: onderstaande tool geeft een indicatie van de maximale hypotheek. Je maximale hypotheek is sinds 2024 ook afhankelijk van je energielabel (zie uitleg onder de tool) en is dus verschillend per woning. In een hypotheekgesprek komt dit vaak hoger uit omdat een hypotheekadviseur weet waar de variabelen in zitten voor een optimaal resultaat. Voor een exacte berekening van de maximale hypotheek nodigen wij je dan graag uit voor één gratis oriëntatiegesprek op een van onze kantoren of middels videobellen.

Tip: wist je dat het mogelijk is om extra te lenen voor het verduurzamen van de woning?

Heb je berekend wat je maximaal kunt lenen?

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek bekijken we samen of de hypotheek haalbaar is en of de maandlasten betaalbaar zijn. We helpen je met alles waar je aan moet denken bij de aankoop van een huis. Ook beantwoorden we graag al je vragen. Een gratis oriëntatiegesprek kan op een van onze kantoren of eenvoudig online via videobellen. Je bent van harte welkom!

Maximale hypotheek & energielabel

In de afbeelding hiernaast zie je in één overzicht de effecten van het energielabel op je maximale hypotheek voor aankoop of specifiek bedoeld voor energiebesparende maatregelen. Dit overzicht kun je ook gratis downloaden, zo heb je het altijd binnen handbereik!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)