Overlijdensrisico

Ook voor een overlijdensrisicoverzekering kun je terecht bij 123Advies!

Met een overlijdens­risico­verzekering ontvangen nabestaanden eenmalig een bedrag in het geval de verzekerde overlijdt. Met dit bedrag kan het wegvallen van het inkomen (tijdelijk) worden opgevangen.

Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak gesloten in combinatie met een  hypotheek. Bij overlijden wordt dan vaak (een deel van) de hypotheekschuld afgelost. Hierdoor wordt de maandelijkse hypotheeklast lager of valt zelfde geheel weg. Zo is er meer financiële ruimte voor de nabestaande(n).

Maar een overlijdensrisicoverzekering kan ook worden afgesloten vanwege andere redenen, dit is dus niet altijd gekoppeld aan een hypotheekschema.

Advies over een overlijdensrisicoverzekering?

We vertellen je er graag meer over en kijken samen naar jouw wensen. In combinatie met hypotheekadvies is het advies over en het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering gratis. Wil je los advies over een overlijdensrisicoverzekering? Dan betaal je ons eenmalig een vergoeding (zie vergelijkingskaart). Hiermee geven we inzicht in de gevolgen van overlijden en adviseren we welke dekking het best passend zou zijn. Uiteraard helpen we ook bij het afsluiten van de verzekering.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)