Verduurzamen

Je huis verduurzamen? De hypotheekadviseurs van 123Advies helpen je verder!

Door het verduurzamen van je huis kan je mogelijk flink besparen op energiekosten. Je kan hierbij denken aan het isoleren van het huis of het plaatsen van zonepanelen. Daarnaast stijgt hierdoor de waarde van je woning.

Verduurzaming financieren

Er zijn verschillende manieren om verduurzaming te financieren: met spaargeld of het verhogen van je hypotheek. Het is ook mogelijk deze opties te combineren.
Daarnaast is het in veel gemeentes (waaronder Apeldoorn) mogelijk om via de gemeente een voordelige lening af te sluiten voor het verduurzamen van je woning. 123Advies helpt je hierbij graag op weg.

Subsidies

Soms is het mogelijk een subsidie aan te vragen voor het toepassen van energiebesparende maatregelen. Tijdens een gesprek kan één van onze adviseurs je hier meer over vertellen, wij weten de weg!

Tip: Als je energiebesparende maatregelen toepast, kun je soms meer lenen! Namelijk tot 106% van de marktwaarde van je woning. Normaal is dit 100%.

Tip: Sommige geldverstrekkers bieden een rentekorting aan voor woningen met een hoog energielabel of woningen die door verbouwing een hoger energielabel krijgen.

Meer weten over de mogelijkheden voor verduurzamen?

Zoals je ziet: er zijn veel manieren om verduurzaming te financieren. Daarnaast verschillen de regels en mogelijkheden voor verduurzaming per geldverstrekker. Laat je dus goed voorlichten. Mocht je meer informatie willen over jouw situatie en wensen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen je verder!

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Geert Wassink
David Gerritsen
Nicolien Schroven
Sander Speulman
Nico Boomgaard
Mark van Milligen

Bel met 123Advies

Of laat je contactgegevens achter en we bellen binnen één werkdag terug.

055 - 790 88 11

Apeldoorn (Centrum)

055 - 790 88 18

Apeldoorn (Eglantier)