Er worden veel nieuwe woningen gebouwd in Apeldoorn. Dat is ook wel nodig, want de vraag is groot. Het vinden en kopen van een nieuwbouwwoning vraagt om een goede voorbereiding. Hier lees je alles over de nieuwste projecten én handige tips van de experts van 123Advies.

123Advies is op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten en zij kunnen jou goed adviseren over het inschrijfproces en je hypotheek voor een nieuwbouwwoning. Er is voor ieder wat wils: van rijtjeswoningen vanaf € 265.000,- tot wonen in de grootste woontoren van Apeldoorn. Zit er iets voor jou bij? Bekijk het overzicht:

Zuidersingel – Zuidbroek

Achter de Terwoldseweg in de populaire wijk Zuidbroek gaan op 25 november maar liefst 35 woningen in de verkoop. Het gaat om 30 eengezinswoningen vanaf € 265.000,- en 5 levensloopbestendige woningen vanaf € 315.000,-.

Vanaf deze woningen loop je zo Park Zuidbroek in. Het zijn unieke, ruime woningen met luxe details in de manier van bouwen. De plaatjes op de website spreken voor zich!

Tip! Bij dit nieuwbouwproject krijg je voorrang als je van te voren een financiële check laat uitvoeren. Je kunt dit gratis laten uitvoeren bij de hypotheekadviseurs van 123Advies. Daarbij stelt de adviseur vast tot welk bedrag jullie een woning kunnen kopen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent en maak vrijblijvend een afspraak. Dit kan net het verschil maken!

Grootste woontoren van Apeldoorn 

Midden in het centrum en pal naast de McDonalds komt de grootste woontoren van Apeldoorn te staan. Met 19 verdiepingen en een hoogte van 61 meter wordt Het Potlood (16 verdiepingen en 54 meter hoog) flink ingehaald. Op de maquette in het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn is de toren op ware schaal te zien.

Koopwoningen op plek hotelschool & sportfondsenbad

In het centrum komen nog meer woningen vrij. Aan de Kerklaan en de Van Huutstraat komen 14 drive-in woningen op de plek van het sportfondsenbad en vijf stadsvilla’s in de voormalige hotelschool. De verkoop loopt via het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn en start eind 2021.

16 woningen in een kerk

Hoe gaaf is dat, wonen in een kerk? Dat kan binnenkort in de Noorderkerk aan de Piet Joubertstraat, vlakbij de Loolaan. Boers Makelaardij start binnenkort met de verkoop van 16 koopappartementen op deze unieke locatie.

24 unieke appartementen in het Havenpark

Het Havenpark, de stadswijk aan het Apeldoorns Kanaal, is bijna af. De plannen voor het laatste onderdeel van de wijk zijn nu rond: de plannen voor het wooncomplex ‘De Silo’ met daarin 24 appartementen zijn goedgekeurd. Waarom die naam? Omdat het gebouw net als een silo geen duidelijke voor- of achterkant heeft, maar een robuuste uitstraling. De appartementen krijgen allemaal een andere vorm en grootte worden in 2023 opgeleverd.

Tip: bereid je goed voor op de inschrijving!

Ga jij je inschrijven bij een van deze projecten? Dan moet je best wat regelen! Ken jij bijvoorbeeld de termen bouwrente, meerwerk, overbrugging en groene rentekorting? Voor een heldere en begrijpelijke uitleg kun je terecht bij de hypotheekadviseurs van 123Advies.

Het afsluiten van een hypotheek is bij een nieuwbouwhuis namelijk ingewikkelder dan bij een bestaand huis. De adviseurs van 123Advies leggen het je haarfijn uit. Hypotheekadviseur Nicolien: “Bij ons loop je na een eerste gesprek altijd met een stuk meer financiële kennis de deur uit. Bij een vervolgtraject garanderen wij ook nog eens de beste deal uit de markt!”

Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Klik dan hier of bel 055-790 88 11.