Autoverzekering

Ook voor je autoverzekering ga je naar 123Advies!

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben. Daarom is een goede autoverzekering erg belangrijk!

Lage premies door concurrentie

In de afgelopen jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Daardoor zijn de premies voor nieuwe autoverzekeringen sterk gedaald. Het kan interessant zijn om over te stappen naar een andere verzekeraar. Wij zijn je daarbij graag van dienst. We vergelijken de producten, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars.

Bescherming van de opgebouwde no-claim

Wie jarenlang schadevrij rijdt, wordt beloond met de zogenaamde no-claim korting op de premie van zijn autoverzekering. Maar wie een aanrijding krijgt waarvoor hij verantwoordelijk wordt gesteld, raakt direct een flink stuk van deze no-claim kwijt. Gelukkig bieden steeds meer verzekeraars hiervoor een oplossing met een aanvullende no-claim dekking. Zuinig autorijden begint met een goede autoverzekering die past bij je persoonlijke situatie. We adviseren ju graag over de beste en meest voordelige oplossing!