Bromfietsverzekering

Ook voor je bromfietsverzekering ga je naar 123Advies!

Bij ons kan gekozen worden uit drie verzekeringsvormen. Zo stem je de dekking precies af op uw persoonlijke wensen en situatie. Er kan ook no-claimkorting opgebouwd worden, die kan oplopen tot maar liefst 75%.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking omvat schade die aan een ander toe wordt gebracht tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van leeftijd, postcode en no-claimkorting.

Diefstal

Deze verzekering biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal of pogingen daartoe. De diefstalpremies zijn gebaseerd op de nieuwwaarde van de brom- of snorfiets en de postcode. Deze dekking kan alleen gesloten worden in combinatie met een WA-dekking. Let op: de brom- of snorfiets moet, behalve met het standaardslot, altijd op slot worden gezet met een ‘categorie 3’ ART- goedgekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij je bromfietsdealer. Of kijk op www.stichtingart.nl. In geval van diefstal moeten alle originele sleutels worden meegestuurd met de schade-aangifte.

Aanrijding

Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingsschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. Je kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en diefstal. De premie is afhankelijk van je leeftijd, postcode, de nieuwwaarde van de brom- of snorfiets en de no-claimkorting.

Heb je een bromfiets, scooter of brommobiel en zoek je een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij de oplossing!