Fietsverzekering

Ook je (elektrische) fiets verzeker je via 123Advies!

Of je nu een nieuwe fiets heeft of een gebruikte, je wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat je fiets gestolen wordt reëel.

Een goede fietsverzekering biedt uitkomst. Naast uw fiets kunt u ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld uw fietsrouteplanner, in de polis opnemen. je kunt kiezen voor een verzekering die bij diefstal de nieuwwaarde van uw fiets uitkeert of de dagwaarde. Voor deze laatste betaalt je minder premie.

Extra korting

Als je een fiets hebt met één of meerdere geregistreerde diefstal preventie chips, ook wel DataTag genoemd, dan krijg je een interessante korting op de verzekeringspremie. Deze verborgen chips hebben een een uniek nummer en kunnen door de politie en de fietsspecialist worden uitlezen. Fietsen met de chips hebben een duidelijk herkenbare sticker, waarvan ze ook nog een preventieve werking hebben.

Goed slot

Om een fietsverzekering te kunnen afsluiten, moet de fiets meestal wel zijn uitgerust met een ART-goedgekeurd slot. Afhankelijk van de je woonplaats, kan de categorie hiervan verschillen. ART-goedgekeurde sloten zijn bij alle gerenommeerde tweewielerspecialisten te koop.

Wil je de ideale fietsverzekering afsluiten met uitstekende voorwaarden? Neem dan contact met ons op.