Oversluiter

Hypotheek oversluiten: voordelig of niet?

Geld besparen met het oversluiten van de hypotheek

Een hypotheek oversluiten gebeurt vaak om te besparen en meer zekerheid te creëren. Vaak kan een hypotheek inderdaad voordeliger en/of tegen betere voorwaarden. Aan het twijfelen of oversluiten zinvol is? Laat de hypotheekadviseurs van 123Advies vrijblijvend uitzoeken of de voordelen van oversluiten opwegen tegen de kosten.

De hypotheekadviseurs van 123Advies bekijken alle mogelijkheden voor het oversluiten van de hypotheek. Ze vertellen eerlijk wanneer oversluiten rendabel is en wanneer niet. Ook kijken ze of het mogelijk is om een gunstige aflossingsvrije hypotheek en/of spaarhypotheek mee te nemen. Een hypotheek met woekerpolis ontwoekeren ze, zodat je met zekerheid niet te veel betaalt en aan het einde van de looptijd voldoende geld overblijft om af te lossen. 123Advies heeft ingangen bij vrijwel alle hypotheekaanbieders en werkt alleen in het belang van de klant. Zo biedt 123Advies oversluiters gegarandeerd de hypotheek met de laagste maandlasten en de meest gunstige voorwaarden.

Weten of de hypotheek oversluiten voordelig is? Bel dan nu voor een vrijblijvende afspraak.

Wat is te verwachten van een vrijblijvend gesprek?

De hypotheekadviseurs van 123Advies geven uitleg over de mogelijkheden van het oversluiten en vertellen in welke situaties oversluiten wel of niet zinvol is. Daarnaast maken ze een kosten-baten berekening en geven ze die mee om rustig over na te denken. Zo kan iedereen die oversluiten overweegt een financieel goed onderbouwde afweging maken om de hypotheek wel of niet over te sluiten.

Wat kost hypotheekadvies van 123Advies?

Voor een lage prijs van € 2650, – voor oversluiters biedt 123Advies full-service hypotheekadvies en bemiddeling:

  • Uitleg & advies over alles wat bij een hypotheek oversluiten komt kijken;
  • Begeleiding gedurende het gehele oversluittraject: van het eerste gesprek tot en met de notaris;
  • Onbeperkt (binnen 24 uur) antwoord op alle vragen;
  • Opzeggen van de oude hypotheek en bemiddeling naar de nieuwe hypotheek;
  • Slechts één aanspreekpunt; 123Advies schakelt met hypotheekaanbieder(s), makelaar(s), verzekeraar(s) en de notaris.

Onze dienstverlening stopt overigens niet bij de het ondertekenen van de hypotheekakte. Is er na bijvoorbeeld 5 jaar nog een vraag en kunnen we deze binnen 10 minuten behandelen, dan helpen we kosteloos. Lukt dit niet, dan leggen we de kosten altijd van tevoren voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

CONTACTGEGEVENS

Wij komen graag met u in contact!

U kunt ons via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.