Kampeerautoverzekering

Je camper verzekeren doe je bij 123Advies!

Een kampeerauto is je mobiele huis dat u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te wonen waar je maar wilt. Een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.

Een goede kampeerautoverzekering is dan ook onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kan gekozen worden voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Je bepaalt zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. De polis kan verder uitbreid worden met ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden en rechtsbijstand.

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouw je ook met de kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kan je volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die je al hebt opgebouwd met een andere auto kunnen worden meegenomen. Je moet dan een verklaring van de autoverzekeraar overleggen.

Extra korting

Je kunt de premie van de kampeerautoverzekering natuurlijk verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico. Maar vaak is het ook mogelijk om extra korting te krijgen als je de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Dit voordeel kan soms oplopen tot meer dan tien procent!

Zoek je de beste camperverzekering met de scherpste premie en een uitstekende service? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.