Rechtsbijstandverzekering

Ook voor een rechtsbijstandverzekering ga je naar 123Advies!

Wist je dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of je baas beëindigt van de ene op de andere dag je arbeidscontract.

Als je met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op je af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur.

Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand ben je verzekerd van professionele juridische hulp wanneer  nodig.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt jou en je familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Met de motorrijtuigen rechtsbijstand ben je verzekerd van hulp bij conflicten die op uw auto of motor betrekking hebben.

Op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Neem dan contact met ons op!