Reisverzekering

Ook voor je reisverzekering kun je terecht bij 123Advies!

Met een goede reisverzekering hoef je je geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens de vakantie.

Wij verzekeren je graag op een manier die past bij jouw persoonlijke reisstijl. Er kan gekozen worden uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Ga je meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over een reisverzekering.

Ga je minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kun je kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering stel je zelf samen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer je jouw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Neem contact met ons op voor meer informatie!