Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Als er een bedrijf is dat op de hoogte is van alle ontwikkelingen op de Apeldoornse woningmarkt, dan is het hypotheekadvieskantoor 123Advies. Wat blijkt? Er is veel aanbod en er komen veel nieuwbouwprojecten aan in Apeldoorn en omgeving. Maar de vraag is ook groot en het vinden en kopen van een nieuwbouwwoning vergt enige voorbereiding. Een overzicht van alle projecten:

Allereerst is het goed om te weten waar je aan begint als je geïnteresseerd bent in een nieuwbouwwoning. Wat betreft de hypotheek gelden bijvoorbeeld andere regels dan voor bestaande woningen. Een vak apart, daarom leggen de onafhankelijk hypotheekadviseurs van 123Advies je uit waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Maak vrijblijvend een afspraak om hier meer over te horen. De adviseurs kunnen je ook helpen met de financiële check die je nodig hebt om je in te schrijven aan de Vlijtsekade.

Ugchelen centrum

Het hing al een tijdje in de lucht, maar inmiddels is de verkoop gestart voor de nieuw te bouwen woningen (9) en appartementen (20) op de locaties van het Avia tankstation en CODA Bibliotheek. Op www.woneninugchelen.nl lees je meer over dit project. Vrijblijvend inschrijven op bouwnummers kan tot 19 november 2020 17.00 uur. De inschrijfformulieren zijn te vinden onder ‘downloads’.

Vlijtsekade

Liever in de buurt van het centrum van Apeldoorn wonen? Met een geweldig uitzicht, direct aan het kanaal? Eind november komen er weer woningen te koop aan de Vlijtsekade in Apeldoorn. Op www.nieuwbouw-vlijtsekade.nl staan al prijsindicaties genoemd en kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Let op! Bij dit nieuwbouwproject krijg je voorrang als je van te voren een financiële check laat uitvoeren. Je kunt dit gratis laten uitvoeren bij de hypotheekadviseurs van 123Advies. Daarbij bevestigt de adviseur tot welk bedrag jullie een woning kunnen kopen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent op de start verkoop en maak vrijblijvend een afspraak. Dit kan net het verschil maken!

Park Marialust

Een nieuwbouwproject in de Parken, hoe vaak komt dat nu voor? Nooit, weten ook de adviseurs van 123Advies. Aan de rand van de Parken (tussen Marialust en de Vlijtseweg) zal aan einde van dit jaar en begin volgend jaar in fases de verkoop starten van maar liefst 46 woningen en 38 appartementen!

Een geliefde locatie en waanzinnig mooie villa’s en appartementen. Alvast inschrijven is mogelijk en op www.parkmarialust.nl/plan is al veel informatie te vinden!

De Wingerd – Park Zuidbroek

Denk je aan een nieuwbouwwijk als Zuidbroek, dan zal het niet direct in je opkomen dat je uitzicht hebt op het groen. Daar waar het project Parkzicht Zuidbroek (inschrijving gesloten) uitkeek op Park Zuidbroek, zal dit project uitkijken op een mooie groenstrook aan de zuidkant van Park Zuidbroek.

Eerder is hier het project ‘De Wingerd’ uitverkocht, binnenkort is de verwachting dat hier vergelijkbare woningen in de verkoop gaan. Meer informatie? Het project wordt verkocht via Nieuwbouw Centrum in Apeldoorn. Doe vast inspiratie op via de pagina van het uitverkochte project op www.nieuwbouwcentrumapeldoorn.nl en houd deze site in de gaten voor de nieuwe verkoopplanning.

Apeldoorn Centrum

Pal in het centrum wonen, met alles wat Apeldoorn te bieden heeft binnen handbereik? Begin 2019 lieten we in dit nieuwsbericht al een impressie zien van een heuze woontoren op de Van Berlo-locatie, het braakliggende stuk terrein tegenover McDonald’s. De bouw van dit project zal dit jaar niet meer plaatsvinden, maar bij Nieuwbouw Centrum Apeldoorn is de verwachting dat in 2021 de verkoop zeker van start zal gaan. Eentje om in de gaten te houden!

Tip: bereid je goed voor op de inschrijving!

Alsof het allemaal al niet ingewikkeld genoeg is komt er bij een nieuwbouwhuis wat betreft uitleg en hypotheek meer op je af dan bij een bestaand huis. Voor een heldere en begrijpelijke uitleg kun je gelukkig terecht bij de hypotheekadviseurs van 123Advies.

Hypotheekadviseur Bas roept alvast wat termen die hij uitgebreid zal toelichten in een vrijblijvende afspraak: had je namelijk ooit al nagedacht over bouwrente, meerwerk, overbrugging en groene rentekorting? Zijn collega Sander vult aan: “Bij ons loop je altijd financieel gezien een stuk wijzer de deur uit, waarbij je bij een vervolgtraject ook nog eens gegarandeerd bent van de beste deal uit de markt!”

Wil je vrijblijvend een afspraak maken? Klik dan hier of bel 055-790 88 11.