Onafhankelijke Hypotheekadviseur Apeldoorn

Onafhankelijke Hypotheekadviseur Apeldoorn bij 123 Advies

Ben je op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke hypotheekadviseur in Apeldoorn? Zoek niet verder! Bij 123 Advies zijn we toegewijd aan het verstrekken van deskundig, eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies dat perfect aansluit bij jouw financiële behoeften en doelen. Als ervaren hypotheekadviseurs begrijpen we dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in het leven is. Daarom streven we ernaar om het hypotheekproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Waarom kiezen voor onze Onafhankelijke Hypotheekadviseurs in Apeldoorn?

Bij 123 Advies begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden onze onafhankelijke hypotheekadviseurs maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, je hypotheek wilt oversluiten of advies nodig hebt over verzekeringen, ons team van experts staat voor je klaar. We hebben uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt in Apeldoorn en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek met de beste voorwaarden.

Onze Diensten:

  1. Onafhankelijk Advies: Wij zijn volledig onafhankelijk en werken niet voor banken of verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen we je objectief adviseren over de hypotheek die het beste bij jou past.
  2. Persoonlijke Begeleiding: Ons team van deskundige hypotheekadviseurs begeleidt je stap voor stap door het hele proces. Van het eerste gesprek tot de daadwerkelijke aankoop van je droomhuis, wij staan aan je zijde.
  3. Lokale Expertise: Als lokale hypotheekadviseurs in Apeldoorn kennen we de regio als geen ander. We begrijpen de lokale markt en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woningfinanciering.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op!

Wil je meer informatie over onze diensten als onafhankelijke hypotheekadviseur in Apeldoorn? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij 123 Advies zijn we er trots op dat we mensen helpen bij het verwezenlijken van hun droomwoning. Laat ons jou helpen bij het vinden van de beste hypotheekoplossing die aansluit bij jouw wensen en budget.

123Advies | Hypotheken & Verzekeringen
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 221 recensies
review us on
Erg tevreden over de persoonlijke en vooral professionele bemiddeling tijdens de aanschaf van onze eerste woning. Bedankt Mark.
Wat een fantastisch bedrijf. Mark van Milligen en co. heeft ons enorm goed geholpen met het behalen van een hypotheek. Het was een lastige casus maar door Mark is de bank toch uiteindelijk akkoord gegaan. 123Advies is een echte aanrader!
Wij zijn bij de aankoop van ons nieuwbouw huis goed en fijn geholpen door Mark en daar zijn wij heel tevreden over. In de voor ons totale nieuwe wereld van het kopen van een nieuwbouwhuis hebben we kunnen leunen op de deskundigheid en de duidelijke uitleg van Mark en heeft hij goede op onze situatie afgestemde oplossingen bedacht.
Voordelen:- Informeel- Gefocust, geen wollige praat.- Duidelijk, simpele antwoorden en goede uitleg.- Snelle en flexibele service bij vragen.Nadelen:- Het kost geld.Ik ben wat skeptisch over services van derde partijen en wat voorzichtig met mooie 'vrijblijvende' praatjes.Het eerste gesprek heb ik ook gedaan met het idee 'het is gratis, en misschien leer ik er wat van'.Dit was voor het kopen van mijn eerste (nieuwbouw)woning. Dus ik had zelf helemaal geen ervaring/kennis hiervan.De informatie was echter duidelijk, opties werden goed uitgelegt en vragen simpel beantwoord.Als ik iets niet snapte werd dit stap-voor-stap uitgelegd, e-mail werd snel beantwoord en telefonisch dingen afstemmen kon steeds op kort termijn.Begeleiding was ook heel fijn. De volgende stappen werden steeds aangegeven en ook de deadlines wanneer elke stap afgerond moest zijn.Achteraf ben ik blij met de service en vind ik het persoonlijk het geld waard voor de informatie, begeleiding en extra controle die je er voor terug krijgt.
Zeer goed geholpen door Mark van Milligen, hij heeft echt de tijd genomen om zich te verdiepen in onze situatie en heeft hiermee het onderscheid kunnen maken t.o.v. andere instanties en adviseurs. Communicatie gedurende het proces verliep erg prettig en voorspoedig! We bevelen hem en 123Advies van harte aan!
Zeer eerlijk, duidelijk advies en hulp. Geen belletje is teveel.Heel erg bedankt Mark!
Wij, Menno en Marijke, willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende begeleiding die Geert ons heeft geboden tijdens het proces van het kopen van ons nieuwe huis. Vanaf het eerste contactmoment heeft Geert blijk gegeven van een diepgaande kennis van de huizenmarkt en een scherp inzicht in onze wensen en behoeften.Geert's professionele en persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat wij ons te allen tijde gesteund en begrepen voelden. Hij nam de tijd om al onze vragen te beantwoorden en heeft ons voorzien van waardevol advies dat ons in staat stelde weloverwogen beslissingen te nemen. Zijn geduld, zorgvuldigheid en oog voor detail waren van onschatbare waarde gedurende het gehele aankoopproces.Dankzij Geert's inzet en expertise hebben wij nu ons droomhuis kunnen vinden. Wij bevelen Geert van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, deskundige en toegewijde adviseur bij de aankoop van een woning.Met vriendelijke groet,Menno en Marijke Bosch
Super geholpen door 123advies! Zeer snelle en goede service. Duidelijk in de communicatie en goed bereikbaar, was onze contactpersoon er niet, werd onze zaak direct door een collega opgepakt. Bedankt voor alles!
Zeer tevreden, optimaal geholpen. Uitstekende snelle service wat in ons geval noodzakelijk was. Een echte aanrader.
Wij zijn zeer goed geholpen door 123Advies. Ondanks dat we niet in de buurt woonden, verliepen het proces en de online meetings soepel. We hadden geen standaard hypotheek-aanvraag, maar het team heeft zich hard voor ons ingezet. In het bijzonder Mark en Joya! Er werd pro-actief actie op ons dossier ondernomen. We zijn blij dat we bij 123Advies terecht zijn gekomen.
Vanaf het vrijblijvende adviesgesprek tot het afronden van mijn hypotheek super fijn geholpen door Nicolien en Fadilah! Ik kon hen altijd gemakkelijk bereiken en kreeg vaak antwoord binnen een dag. Voor een volgende stap zal ik zeker nogmaals naar 123Advies gaan!
Erg blij met de adviseurs van 123Advies!
Ik ben heel goed geholpen door Nicolien en haar collega’s bij de aankoop van mijn eerste koopwoning. Ze namen echt goed de tijd voor al mijn vragen en leggen alles tot in de puntjes uit. Heel erg fijne hypotheek adviseur!
Wij ondervonden bij 123Advies een zeer prettige en persoonlijke samenwerking en advisering.We vonden Mark's manier van communiceren erg fijn en werden door hem op een professionele en nogmaals persoonlijke manier van advies voorzien. Hierbij was hij bereid om steeds een extra inspanning te verrichten om tot het gewenste resultaat te komen.
Dankzij alle snelle hulp van Mark hebben wij ons droomhuis in een zeer korte tijd kunnen kopen. We zijn super goed geholpen en alles werd duidelijk toegelicht.Mark en team super bedankt voor al jullie hulp!
Hypotheekadvies aangevraagd. Heel prettig geholpen. Goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Voor ons was ook belangrijk dat je nog gewoon zaken op papier kon aanleveren. Niet alles hoeft digitaal. Prima!
Ik ben geholpen door 123advies. De hulp van deze geweldige organisatie is niet alleen zomaar een hulp, maar hulp met inhoud. Zij luisteren actief naar de vragen en gaven mij een gevoel dat zij echt voor mij klaarstaan. 123advies, vooral de heer Mark van Milligen is altijd persoonlijk betrokken. Zijn adviezen zijn echt op maat. Ik ben hem dankbaar.
We zijn heel goed geholpen door Nicolien bij onze hypotheekaanvraag. Als je duidelijk, eerlijk en professioneel geholpen wil worden dan raden wij 123Advies aan.
Mark heeft mij geholpen bij het afwikkelen van een financiële aangelegenheid. Niets dan lof voor de wijze waarop Mark dit heeft gedaan. Deskundig, vriendelijk en geduldig.In toekomstige situaties zal ik zeker weer met Mark om tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken
Wij zijn Super goed geholpen door 123 Advies!!Duidelijke communicatie over wat wel en niet kan.Reageren altijd super snel op je vragen.
Wij zijn ZEER tevreden over de dienstverlening van 123Advies. We werden erg snel geholpen en zelfs buiten kantoortijden, de medewerkers zijn vriendelijk en prettig in het contact en geen vraag was te moeilijk. Ik zou 123Advies aan iedereen aanbevelen!
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende diensten van onze hypotheekadviseurs, Mark en Sander. Mark slaagde erin mijn zorgen weg te nemen en bood geruststelling over kwesties waar ik me zorgen over maakte. Ik kan met vertrouwen zeggen dat Mark de beste adviseur is die je kan hebben, maar ook een waardevolle vertrouwenspersoon gedurende dit hele proces.
Wij zijn geholpen door Nicolien Schroven bij het hypotheekadvies. Wij hebben dit als zeer plezierig ervaren. Nicolien is een gedreven vakvrouw die snel handelt en verstand heeft van zaken. Nicolien is flexibel in haar afspraken en probeert goed mee te denken en er kort op te zitten om het tot een goed einde te brengen. Wij kunnen Nicolien zeker aanbevelen!
In 2019 voor de koop van ons huis en nu voor een nieuwe kwestie opnieuw voor 123 advies gekozen. Ontzettend fijn contact gehad met Sander. Zeer professioneel en betrokken.Er word goed mee gedacht, er is goede communicatie en de service is erg goed. Ze nemen ook alle tijd voor je en met vragen konden we snel terecht.Wij raden 123 advies zeker aan.
We zijn vanaf het begin enorm goed geholpen door Nicolien van 123Advies. Er werden duidelijke berekeningen gemaakt over de kosten en ze nam de tijd om rustig alles met je door te nemen. Als wij 123Advies belde met een vraag werd hier gelijk op gehandeld. We voelden ons altijd serieus genomen als we belde met een vraag of als iets onduidelijk was. Wij zouden iedereen 123Advies aanraden!
Bij 123Advies gekomen, omdat we onze hypotheek wilden verhogen voor een verbouwing. Erg goed begeleid door Nicolien. Nicolien is zeer nauwkeurig en heeft op alle vragen een duidelijk antwoord. Ze heeft ons goed op de hoogte gehouden van het proces en heeft ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos is verlopen.
Top bedrijf, realiseren wat ze beloven 🙂
We hebben dankzij het onafhankelijk advies een hypotheek kunnen afsluiten waar we helemaal achter kunnen staan. Alle keuzes zijn kundig en met tijd met ons doorgenomen. Voor vragen konden we altijd terecht bij onze adviseur, of anders bij het kantoor. Zonder uitzondering zijn we dan altijd goed geholpen.
We zijn zeer deskundig geholpen door Mark en zijn team. Prettige begeleiding, goed advies en altijd een snelle reactie. Zeker een aanrader.
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Nicolien en haar collega’s bij het afsluiten van een hypotheek en overlijdensrisicoverzekering. Zeker een aanrader!
123 advies komt de afspraken na, goede en persoonlijke communicatie.helder en duidelijk adviesMark komt zijn afspraken na, afspraak is afspraak.
123 Advies is HET adres om te zijn wanneer je een hypotheek gaat afsluiten.Mark is een zeer bedreven, betrokken en enthousiaste man die ervoor heeft gezorgd dat onze dromen werkelijkheid zijn geworden!Wij raden 123 Advies en met name Mark bij iedereen aan!Ook voor verzekeringen is 123 Advies de plek waar men goed, professioneel en zeer vriendelijk de cliënten adviseren en hulp aanbieden!
Mark heeft me fijn en duidelijk geadviseerd en ontzorgd. In een hectische situatie is dat enorm waardevol.
We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van 123 Advies. Voor ons waren de stappen tot de koop van ons eerste huis nog vrij onbekend. Door een juiste stappenplan en een vooral reactieve manier van adviseren, heeft dit ons veel tijd gescheeld. Erg bedankt!
Wij zijn zeer positief over de dienstenverlening vanuit 123Advies. Wij hadden geen ervaring met het aankopen van een huis, daarom was het prettig dat Nicolien van 123Advies ons heeft geholpen met alle zaken rondom het aankopen van een huis. 123Advies is onafhankelijk en zeker een aanrader!
Nico heeft ons top geholpen met het regelen van onze hypotheek. Alle zorgen werden uit onze handen genomen en regelmatig gerust gesteld 🙂
Wij hebben onze hypotheek voor de door ons aangekochte woning geregeld via 123advies.Erg prettige partij om mee samen te werken. Ik hou ervan dat er veel digitaal geregeld kan worden zodat je niet voor alles een afspraak op kantoor nodig hebt.De verschillende opties worden goed in kaart gebracht om vanuit daar tot een keuze te komen.Tijdens de vakantieperiode zijn wij door verschillende adviseurs geholpen maar ik heb dat niet als lastig ervaren. Betekent dat er een goede dossiervorming gedaan wordt waardoor het werk goed overdraagbaar is zodat de klant hier weinig last van heeft.Ik zou deze partij aanbevelen
Wij hebben tweemaal gebruik gemaakt van 123Advies. Zijn beide keren geholpen door Bas. Echt een fijne adviseur, die graag met je meedenkt en meteen aan de slag gaat. Ook communiceert hij goed en duidelijk.
Wij zijn zeer kundig en met veel geduld vanuit 123Advies begeleid tijdens het verkrijgen van onze hypotheek.Sander is een zeer betrokken en professionele hypotheekadviseur die je stap voor stap meeneemt in het proces.Aanrader!
123 heeft ons het gehele aankoopproces van onze eerste woning geweldig geholpen. De betrokkenheid en manier van contact is erg fijn. Ik adviseer een ieder om zich via 123advies te laten adviseren. Fijne partij!
Mark van Milligen heeft in eerste instantie met ons meegedacht of onze vraag haalbaar was. We hadden een wat complexe vraag aangaande koop van nieuwe woning. We wisten niet of het haalbaar was. Mark dacht goed met ons mee en stelde voor om te kijken of maatwerk een kans van slagen had. Hij heeft dit goed voor ons uitgezocht. Nadat eenmaal helder was dat dit haalbaar was heeft Bas Pothoven ons helemaal meegenomen in het proces van aanvragen en de documentatie aanleveren. Dit kan binnen een beveiligde digitale omgeving. Met al onze vragen konden we bij hem terecht. Mooi om te zien dat ze allebei een passie te hebben om 100 % voor de (ons)klant te gaan en daarin open en eerlijk zijn.Fam. Bosman
Wederom onze hypotheek bij 123advies afgesloten. En weer geweldig geholpen! Alles was vanaf het begin duidelijk en er werd goed met ons meegedacht. Midden in ons proces ging Mark een weekje met vakantie. Zijn afwezigheid werd uitstekend opgevangen door Sander en Nicolien. We zijn erg tevreden en raden 123advies bij iedereen aan!
Nicolien was heel behulpzaam, gaf altijd duidelijke uitleg en we konden alles vragen. Zeker als starters op de woningmarkt heel fijn. Onze situatie was wat uitzonderlijk maar daar liet ze zich niet door afschrikken en ze heeft zich flink ingezet om een mooie hypotheek voor ons rond te krijgen. Wij zijn heel blij met het resultaat en alle hulp van 123Advies.
Super fijne ervaring met 123advies. We zijn heel goed geholpen en dachten mee in mogelijkheden! Daarnaast werden we goed op de hoogte gehouden van de status.
Na problemen met m'n vorige adviseur overgestapt naar 123advies. Daar ben ik door Nicolien fantastisch geholpen aan een uitbreiding van m'n hypotheek. Aanrader!
Via bekenden terecht gekomen bij 123 advies in een eerder stadium. Conclusie toen was dat het op dat moment nog niet het juiste moment was om te gaan bieden. We deden wel de belofte om terug te komen in januari. Afgelopen januari zagen we plots een geschikt huis. Met de goede hulp van Nico hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Nico heeft van a tot z met ons meegedacht, dat heeft ons zeer op het gemak gesteld. Zeker ook omdat 1 van ons een zelfstandig ondernemer is. En dat brengt een hoop extra uitzoekwerk met zich mee.Nico heeft genoeg kennis van en ervaring met de materie dus: Via deze weg willen wij Nico Boomgaard van harte bedanken voor de fijne hulp! Wij raadden Nico en 123advies met groot gejuich, aan een ieder aan.
Sander is vriendelijk en duidelijk in zijn adviezen. Via de mail krijg ik snel antwoord waardoor het regelen van bepaalde zaken ook snel gaat.Als ik ooit weer een hypotheekadviseur nodig heb kom ik zeker terug bij Sander.
js_loader

Contactgegevens

Telefoonnummer

055 – 790 88 11

E-mailadres

apeldoorn@123advies.nl

Openingstijden

Ma t/m vr van 9:00 tot 17:30 uur
(buiten kantoortijden op afspraak)

Adres

Adres

Roggestraat 173, 7311 CC Apeldoorn

Parkeren

De auto kan worden geparkeerd in de Q-park garage Museum-Centrum, Roggestraat 133. Vanuit de parkeergarage loop je linksaf de Roggestraat in en is 123Advies te vinden aan de linkerkant op nummer 173.

Social Media

Banner Advieskeuze.nl

Stuur ons een bericht