Doorstromer

Nieuwe hypotheek afsluiten bij verhuizing

Wat zijn de mogelijkheden voor doorstromers?

De hypotheek meenemen bij de verhuizing? Of toch beter een nieuwe hypotheek afsluiten? Eerst verkopen of verhuizen met een te koop staande woning? 123Advies laat zien wat er als doorstromer mogelijk is en hoe dit financieel uitpakt.

De hypotheekadviseurs van 123Advies laten met een berekening zien hoe verhuizen (met een te koop staande woning) mogelijk is en tegen welke condities. Daarnaast berekenen ze wat voordeliger is: de hypotheek voortzetten of een nieuwe hypotheek afsluiten. Zo maken ze inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en welke hypotheek het beste bij de persoonlijke situatie past. Dat doen zij in begrijpelijke taal, zodat helder is welke hypotheek de beste keuze is. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Ook bieden ze complete begeleiding bij het aanvragen van een hypotheek en is geen vraag ze te gek. Ze kennen alle aandachtspunten voor doorstromers, weten precies waar je op moet letten en nemen de communicatie met de hypotheekaanbieder(s), makelaar(s) en notaris uit handen.

Weten wat er als doorstromer allemaal mogelijk is? Bel nu voor een vrijblijvend gesprek.

Wat is te verwachten van een vrijblijvend gesprek?

De hypotheekadviseurs van 123Advies geven uitleg over de mogelijkheden voor het kopen van een nieuwe woning door fictief een huis aan te kopen. Ze geven de begroting en berekening van de maandlasten altijd mee, zodat iedere doorstromer financieel goed onderbouwd (weer) de woningmarkt op kan.

Wat kost hypotheekadvies van 123Advies?

Voor een vaste lage prijs van € 2650,– voor doorstromers biedt 123Advies full-service hypotheekadvies en bemiddeling:

  • Uitleg & advies over alles wat komt kijken bij het verhuizen en het afsluiten van de (nieuwe) hypotheek;
  • Onbeperkt (binnen 24 uur) antwoord op alle vragen;
  • Begeleiding gedurende het gehele traject: van het eerste gesprek tot en met de notaris;
  • Bemiddeling naar de beste hypotheek op basis van de persoonlijke wensen;
  • Regelen van de eventuele overbruggingshypotheek en/of afhandeling van de oude hypotheek;
  • Slechts één aanspreekpunt; de hypotheekadviseur van 123Advies schakelt met hypotheekaanbieder(s), verzekeraar(s) makelaar(s) en de notaris.

Onze dienstverlening stopt overigens niet bij de het ondertekenen van de hypotheekakte. Is er na bijvoorbeeld 5 jaar nog een vraag en kunnen we deze binnen 10 minuten behandelen, dan helpen we kosteloos. Lukt dit niet, dan leggen we de kosten altijd van tevoren voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maximale hypotheek

Benieuwd naar het maximaal te lenen bedrag? Bereken de maximale hypotheek met onze rekentool. De rekentool geeft een goede indicatie van het bedrag wat geleend kan worden. Liever een exacte berekening? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van 123Advies.

Welke hypotheekvormen kan ik als doorstromer krijgen?

Als doorstromer heb je de keuze uit meerdere hypotheekvormen die ook te combineren zijn. De aflossingsvrije hypotheek en (bank)spaarhypotheek kunnen in veel gevallen behouden worden. Ook bij een andere hypotheekaanbieder. De beleggingshypotheek of levenhypotheek kunnen ook worden behouden, al is dit zelden aantrekkelijk.

Wordt de nieuwe hypotheek hoger dan de huidige hypotheek? Dan is er hoe dan ook een annuïteitenhypotheek en/of lineaire hypotheek van toepassing. Weten welke hypotheek of combinatie van hypotheken het beste past bij de persoonlijke situatie en woonwensen? De hypotheekadviseurs van 123Advies informeren je graag in een vrijblijvend gesprek.

CONTACTGEGEVENS

Wij komen graag met u in contact!

U kunt ons via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.