Nieuwbouw in Apeldoorn? Altijd de beste Hypotheek via 123Advies!

nieuwbouw

Voornemens nieuwbouw te kopen in Apeldoorn of wellicht al een optie op een nieuw te bouwen woning? Laat je dan onafhankelijk naar de beste hypotheek adviseren en begeleiden door het team van 123Advies. Niet onbelangrijk: bij stijgende hypotheekrentes claimen wij de hypotheekrente voor de stijging uit!

Er komen regelmatig nieuwprojecten in verkoop binnen de gemeente Apeldoorn. Zo komen er via Nieuwbouw Centrum Apeldoorn regelmatig nieuwe projecten in de verkoop.  Bijvoorbeeld in het populaire Zuidbroek, met het project Zuidersingel. Voor veel projecten wordt gevraagd naar een financiële check om voorrang te krijgen bij de inschrijving, deze kun je gratis verkrijgen via 123Advies!

Rondom Apeldoorn centrum wordt ook veel gebouwd, Park Marialust wordt in verschillende fases verkocht maar ook vinden er transformaties plaats bij De Brinkhof en de Noorderkerk. Voor langere termijn is de verwachting dat er nieuwbouw aankomt, zo komt er in het centrum (tegen over McDonalds) een grote woontoren. Maar ook ,op de locatie van het oude sportfondsenbad en bij het Havenpark worden nieuwe woningen en appartementen gerealiseerd. Welk project je ook aanspreekt, zorg dat je goed voorbereid bent!

123Advies is de expert als het gaat om nieuwbouw en de beste hypotheek. Nieuwbouw staat voor mooi, onderhoudsvrij en duurzaam wonen. Een hypotheek met de beste voorwaarden en voordeligste maandlasten hoort daar uiteraard bij!

Groene rentekorting

123Advies biedt onder andere hypotheken aan die een zogenoemde ‘groene rentekorting’ hanteren (denk hierbij aan partijen zoals Rabobank of ABN AMRO). Met de groene rentekorting wordt korting verkregen op de hypotheekrente als er een energiezuinige nieuwbouwwoning wordt aangekocht. Echter is een ‘groene korting’ op een (te) dure rente vaak niet de voordeligste oplossing. Staar je dus niet blind op een ‘groene korting’. De experts van 123Advies adviseren eerlijk & onafhankelijk en voorkomen dat je te veel betaald.

Gratis kennismaking met uitgebreide toelichting

123Advies, het hypotheekadvieskantoor met de beste klantwaardering in Apeldoorn*, is bij uitstek het kantoor voor nieuwbouwhypotheken. Het kantoor is gevestigd naast het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn en heeft alle kennis in huis. De adviseurs lichten alles graag aan je toe in een vrijblijvend (gratis) eerste gesprek.

In het eerste gesprek vertellen we wat er allemaal komt kijken bij het aankopen van een nieuwbouwwoning en waar je op moet letten bij de hypotheek. We bespreken wat er komt kijken bij de aankoop, lopen de begroting  en de maandlastenberekening door en nemen de verschillende mogelijkheden met je door voor de toekomstige hypotheek. Vervolgens kun je goed van start bij het maken van een beslissing met betrekking tot de woning en de hypotheek. Gaat de koop door? Dan begeleiden de adviseurs van 123Advies je naar de beste hypotheek en blijven zij het gehele traject je aanspreekpunt. Zo heb je minder zorgen en gegarandeerd de beste hypotheek!

*123Advies heeft al meer dan 700 reviews mogen ontvangen en is daarmee structureel de nummer 1 in Apeldoorn. Klanten waarderen vooral het duidelijke en persoonlijke advies, de goede begeleiding, de hypotheken met uitstekende voorwaarden en het scherpe tarief.  Wekelijks ontvangt 123Advies reviews op het internet. Zie hiervoor de websites Advieskeuze.nl of Independer.nl.

Meer informatie over 123Advies vind je hier.

CONTACTGEGEVENS

Wij komen graag met u in contact!

U kunt ons via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.