Ondernemer

Een hypotheek als ondernemer/zzp’er?

Laat je adviseren door een collega-ondernemer

Een huis kopen als ondernemer/zpp’er wordt een feest met de hypotheekadviseurs van 123Advies. Ze kunnen er namelijk al vanaf één jaarcijfer voor zorgen dat een hypotheekaanbieder de hypotheekaanvraag accepteert. Binnen dat aanbod is er bovendien de garantie van de beste hypotheek die de markt te bieden heeft: een hypotheek die zekerheid geeft als de onderneming fluctueert en/of een flexibele hypotheek die kan meebewegen. Als collega- ondernemers kunnen de hypotheekadviseurs optimaal meedenken en bovendien meer financieringscapaciteit en betere condities behalen dan andere hypotheekadviseurs. Zo zorgt 123Advies gegarandeerd voor de hypotheek die het beste bij jou als ondernemer past. Of je nu starter, doorstromer of oversluiter bent.

Ga ook voor hypotheekadvies en bemiddeling van een hypotheekadviseur die de markt kent en meedenkt als ondernemer. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak.

Wat is te verwachten van een vrijblijvend gesprek?

De hypotheekadviseurs van 123Advies geven uitleg over de mogelijkheden voor het kopen van een nieuwe woning door fictief een huis aan te kopen. Ze geven de begroting en berekening van de maandlasten altijd mee, zodat je als ondernemer financieel goed onderbouwd (weer) de woningmarkt op kan.

Wat kost hypotheekadvies van 123Advies?

Voor de lage (richt)prijs van € 2750,– voor ondernemers (de exacte prijs is afhankelijk van de bedrijfsstructuur) biedt 123Advies full-service hypotheekadvies en bemiddeling:

  • Uitleg & advies over alles wat komt kijken bij het verhuizen en het afsluiten van de (nieuwe) hypotheek;
  • Onbeperkt (binnen 24 uur) antwoord op alle vragen;
  • Begeleiding gedurende het gehele traject: van het eerste gesprek tot en met de notaris;
  • Bemiddeling naar de beste hypotheek op basis van de persoonlijke wensen;
  • Regelen van de eventuele overbruggingshypotheek en/of afhandeling van de oude hypotheek;
  • Slechts één aanspreekpunt; de hypotheekadviseur van 123Advies schakelt met hypotheekaanbieder(s), verzekeraar(s), accountant, makelaar(s) en de notaris.

Onze dienstverlening stopt overigens niet bij de het ondertekenen van de hypotheekakte. Is er na bijvoorbeeld 5 jaar nog een vraag en kunnen we deze binnen 10 minuten behandelen, dan helpen we kosteloos. Lukt dit niet, dan leggen we de kosten altijd van tevoren voor. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Maximale hypotheek

Benieuwd naar het maximaal te lenen bedrag? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van 123Advies.

CONTACTGEGEVENS

Wij komen graag met u in contact!

U kunt ons via internet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.